Φονικό Εργάτες: Δεν παραδέχεται ότι σκότωσε γυναίκα και γιο ο 59χρονος

Ενώπιον Κακουργιοδικείου εμφανίστηκε ο 59χρονος κατηγορούμενος για το διπλό φονικό των Εργατών. Θύματα, η 52χρονη σύζυγος του 59χρονου και ο ένας εκ των δυο γιων του ζεύγους.

Ο 59χρονος δεν παραδέχθηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Μεταξύ άλλων είναι αντιμέτωπος και με την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος η δίκη αναβλήθηκε για τις 16 του ερχόμενου Σεπτέμβρη και μέχρι τότε ο κατηγορούμενος θα παραμείνει στις Κεντρικές Φυλακές. Το SigmaLive

συνομίλησε με τον δικηγόρο του 59χρονου ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απουσία μέριμνας από το Κράτος και τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας για έναν άνθρωπο όπως ο 59χρονος ο οποίος διέπραξε και στο παρελθόν φονικό.

Διαβάστε εδώ: Αποκαλυπτικό: Δεύτερη φορά φονιάς ο δράστης των Εργατών

Η υπεράσπιση του 59χρονου θα ζητήσει την εξέτασή του από ψυχίατρο ο οποίος θα αποφανθεί κατά πόσο ο κατηγορούμενος είναι σε θέση να παρακολουθήσει τη δίκη ενώ ταυτόχρονα θα γνωματεύσει και για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ενώ έγινε το φονικό, αν δηλαδή ο κατηγορούμενος είχε σώας τα φρένα.

Διαβάστε επίσης

Εργάτες/Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας: «Αν δεν με έβλεπε θα τον σκότωνε»
Keywords
Τυχαία Θέματα
Φονικό Εργάτες, 59χρονος,foniko ergates, 59chronos