Άρνεσεν: «Ο ΠΑΟΚ με ήθελε και πριν δύο χρόνια»

Ο Φρανκ Άρνεσεν με αφορμή τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπρόντμπι μίλησε σε μέσο της Δανίας και αποκάλυψε ότι είχε πρόταση από τους Θεσσαλονικείς πριν από δύο χρόνια, αλλά και γιατί διάλεξε τον Τούντορ.

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ με ήθελε και πριν από δύο χρόνια, αλλά εκείνη την περίοδο μόλις είχα φύγει από το Αμβούργο και δεν ήμουν έτοιμος για μια νέα

δουλειά. Τώρα με κάλεσαν και πάλι και η αλήθεια είναι ότι στην αρχή ήμουν λίγο επιφυλακτικός. Όταν έμαθα ότι ο σύλλογος δεν έχει πια χρέη και είναι συνεπής στις πληρωμές αποδέχθηκα την πρόκληση. Γνώριζα για την ελληνική κρίση, αλλά, τελικά, δεν ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα όταν υπέγραψα».

Για τους στόχους της ομάδας: «Το πιο σημαντικό για μένα είναι η φιλοδοξία. Ο σύλλογος δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα τα τελευταία 30 χρόνια. Θέλουμε να κερδίσουμε τίτλους. Και αυτό είναι πρόκληση, ακόμη και αν δεν έχουμε τα μεγαλύτερα συμβόλαια. Αλλά εδώ τα χρήματα έρχονται πάντα στην ώρα τους».

Για τις μεταγραφές: «Έχουμε αποκτήσει οκτώ παίκτες. Ο Ολσεν ήταν ο πρώτος, ενώ αγόρασα επτά παίκτες κατά τη διάρκεια των τελευταίων δέκα ημερών. Τώρα το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένας επιθετικός και θέλουμε να βρούμε έναν στη σωστή τιμή».

Για την επιλογή προπονητή: «Είχα φτιάξει ένα προφίλ και θα επέλεγα από 4-5 υποψηφίους. Πήγα σε ένα νεότερο προπονητή που έχει φιλοδοξίες, αλλά πρόκειται, επίσης, και για ένα πρόσωπο που η νοοτροπία του ταιριάζει με την ελληνική. Όταν χάνεις ένα παιχνίδι εδώ υπάρχουν αντιδράσεις. Επομένως, είναι σημαντικό ο προπονητής να μπορεί να τις αντιμετωπίσει. Νομίζω ότι ο Ιγκόρ Τουντόρ είναι ιδανικός τεχνικός για εμάς, διότι είναι από τα Βαλκάνια».

Για τις συνεχείς αλλαγές προπονητών στον ΠΑΟΚ: «Έχουν αλλάξει πολλοί, αλλά πιστεύω ότι ο ιδιοκτήτης έχει μάθει Εγώ έχω τριετές συμβόλαιο. Πιστεύω ότι έχουμε καταφέρει να αντιστρέψουμε το κλίμα. Υπάρχει, πλέον, ξανά θετική ατμόσφαιρα στην ομάδα».

Για τα παιχνίδια με τη Μπρόντμπι: «Θα είναι κέρδος αν ο Αγκερ αγωνιστεί με την Μπρόντμπι. Στα χαρτιά ίσως είμαστε φαβορί, λόγω του ότι είμαστε στο γκρουπ των ισχυρών, αλλά θα έλεγα ότι οι πιθανότητες είναι 50-50. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να υποτιμήσουμε κανέναν».

Για το κόκκινο πουκάμισό που φορούσε λίγες ημέρες πριν συμφωνήσει με τον «Δικέφαλο του Βορρά»: «Ήταν δανεικό»!

Keywords
Τυχαία Θέματα