Μοναδική προσφορά της PrimeTel στους φιλάθλους

Με μια τεράστια προσφορά προς το φίλαθλο κοινό της Κύπρου, καλωσορίζει τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν η PrimeTel.

Ανακοίνωση PrimeTel:

Ως γνωστόν, η εταιρεία μας κατέχει τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα όλων των εντός έδρας αγώνων πρωταθλήματος και κυπέλλου

της Ομόνοιας και του Απόλλωνα μέχρι και το 2019, ενώ από πέρσι προσέθεσε στο τηλεοπτικό της περιεχόμενο το Αγγλικό Κύπελλο (F.A Cup) καθώς και το κορυφαίο Ισπανικό πρωτάθλημα της La Liga.

Το αθλητικό τηλεοπτικό περιεχόμενο της PrimeTel απολαμβάνουν στην ολότητα του οι συνδρομητές μας.

Ωστόσο, η PrimeTel σε μια πρωτοποριακή για τα Κυπριακά δεδομένα κίνηση, θα προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ επί εβδομαδιαίας βάσης στο ανοικτό κανάλι της στη Vellister, ένα έως δύο αγώνες Ισπανικού πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, όλοι οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε ζωντανή μετάδοση τους αγώνες που θα διεξάγονται τη Δευτέρα και την Παρασκευή.

Η αρχή θα γίνει αυτή την Παρασκευή 21 Αυγούστου με τον αγώνα ΜΑΛΑΓΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ (21:30), παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία του Ισπανικού πρωταθλήματος. Τη Δευτέρα, οι φίλοι του ποδοσφαίρου μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση ΓΡΑΝΑΔΑ-ΕΪΜΠΑΡ (21:30), επίσης στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Πέραν των ζωντανών αγώνων, στο κανάλι της PrimeTel στη Vellister θα προβάλλονται ζωντανά, αλλά και σε μαγνητοσκόπηση, τρεις εξαιρετικές εκπομπές από το Ισπανικό πρωτάθλημα. Η εκπομπή με τα στιγμιότυπα όλων των αγώνων διάρκειας 60 λεπτών, η εκπομπή La Liga World και η εκπομπή La Liga Show.

Οι μέρες και ώρες προβολής των αγώνων αλλά και των εκπομπών, θα δημοσιεύονται στον τύπο μαζί με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των καναλιών της PrimeTel.

Όλοι όσοι επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τη μοναδική προσφορά της PrimeTel θα πρέπει να κάνουν σάρωση (search) στην τηλεόραση τους για να κατεβάσουν το ανοικτό κανάλι της PrimeTel στην Vellister.

Για τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθούν το κορυφαίο Ισπανικό πρωτάθλημα στην ολότητα του, μπορούν να εκμεταλλευτούν την ειδική προσφορά της PrimeTel και να γίνουν συνδρομητές στην τηλεόραση με μόνο €12.50 το μήνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην Κύπρο συνδρομητική πλατφόρμα, προσφέρει επί σταθερής βάσης αγώνες ενός εκ των κορυφαίων πρωταθλημάτων στον κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα