Αριάδνη Γενεθλίου: Ο Σοφοκλέους οι τελευταίες μεταγραφές και ο ΑΠΟΕΛ

Η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Αριάδνη Γενεθλίου, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τον Αντρέα Σοφοκλέους, για τις τελευταίες προσθήκες στο γαλαζοκίτρινο ρόστερ αλλά και για τον ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ που ακολουθεί. 

Αναλυτικά:

«Το έχει κάνει ξεκάθαρο ότι θα αποχωρήσει, αλλά θα κάνει ότι πρέπει για να περάσει η ΑΕΛ ομαλά στην επόμενη ημέρα. Είναι απόδειξη ότι

ο κ. Σοφοκλέους φροντίζει για το καλό της ομάδας. Όπως έκανε σε όλη τη θητεία του. Σαφώς και είμαστε ικανοποιημένοι με τις τελευταίες τρεις προσθήκες. Συμπληρώθηκε ικανοποιητικά το ρόστερ μας και δίνει λύσεις στον προπονητή μας. Επίσης, έρχεται και κλίμα αισιοδοξίας για μια καλή χρονιά».

Αν υπάρχει κάποιο νεότερο για το διάδοχο του κ. Σοφοκλέους

«Δεν έχει προκύψει κάτι που να είναι άξιο αναφοράς. Οπότε γίνεται ότι είναι απαραίτητο για να περάσει αυτός ο χρόνος όσο το δυνατό πιο ανώδυνα».

Για την ετοιμότητα των νεοφερμένων

«Ο Αντωνίου είναι έτοιμος, ενώ οι Μεντόγεβιτς και Μαέ θα χρειαστούν 2-3 εβδομάδες για να θεωρούνται πλήρως ενταγμένοι στο σύνολο. Θα τους δοθεί ο χρόνος έτσι ώστε να ανεβάσουν ρυθμό και να ενσωματωθούν όσο το δυνατό πιο νωρίς. Είναι δυο ποδοσφαιριστές, ειδικά ο Μεντόγεβιτς που θα αποτελέσει θεωρητικά βασικό μέλος της ομάδας. Έχει πολύ σοβαρό βιογραφικό και περιμένουμε να τον δούμε στο γήπεδο».

Για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

«Θα αντιμετωπίσουμε τον ΑΠΟΕΛ το Σάββατο. Ξεκινά από σήμερα η προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι στο ΓΣΠ και οφείλουμε να ετοιμαστούμε κατάλληλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αριάδνη Γενεθλίου, Σοφοκλέους, ΑΠΟΕΛ,ariadni genethliou, sofokleous, apoel