Άρχισε να ''μυρίζει'' ευρώπη

Είχε να αντιμετωπίσει την κούραση της μεγάλης προσπάθειας που έκανε στον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα και φυσικά την ΑΕΛ που έδωσε δυνάμεις στο Ά μέρος και ζητούσε το γκολ.

Η Ανόρθωση όμως βρήκε τον τρόπο χωρίς να αποδώσει το ποδόσφαιρο σύμφωνα με τις δυνατότητες της , να πάρει το διπλό μέσα στο Τσίρειο και να βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην έξοδο της στην ευρώπη. Στην ''Μεγάλη Κυρία'' γνώριζαν ότι με αποτυχία, θα έβαζαν πίεση στον εαυτό τους και κατάφεραν να πάρουν

το ζητούμενο. Ήταν ίσως η πιο ουσιαστική Ανόρθωση. Βρήκε τον τρόπο να σκοράρει σε καθοριστικά σημεία του αγώνα με τους δυο κεντρικούς αμυντικούς της τους Γκόρντον Σίντεφελντ και Ζοάο Βίκτορ. Αυτά τα δυο τέρματα πιθανό να είναι και το κλειδί για να επιστρέψει η Ανόρθωση στα ευρωπαϊκα σαλόνια. Διότι ουσιαστικά έβγαλε νοκ-αουτ την ΑΕΛ (όχι μαθηματικά) απο το κόλπο της ευρωπης. Το +9 απο την Λεμεσιανή ομάδα , μόνο με αυτοκτονία θα μπορέσει να καλυφθεί.

Ουσιαστικά η Ανόρθωση είναι πολύ κοντά να υλοποιήσει τον μεγάλο της στόχο και φυσικά εαν της δοθεί η ευκαιρία , πιθανό να κοιτάξει και ακόμη πιο ψηλά. Γνωρίζουν ότι ο πιο εφικτός πλέον στόχος είναι να σιγουρέψουν την ευρώπη και φυσικά είναι δεδομένο πλέον ότι θα δώσουν την μεγάλη μάχη στον επαναληπτικό του κυπέλλου με τον Απόλλωνα , για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους να διεκδικήσουν τον τίτλο του Κυπελλούχου.

Η Ανόρθωση έδειξε χαρακτήρα λοιπόν στο σημερινό αγώνα και με ανεβασμένη την ψυχολογία είναι δεδομένο ότι θα τα δώσει όλα για όλα μέχρι το τέλος

Keywords
Τυχαία Θέματα