Πώς μπορεί και μιλά για ενότητα ο Πέτεφ;

Και όμως ακούσαμε καλά! Ο Ιβάιλο Πέτεφ μετά την ήττα από την ΑΕΚ μίλησε για ενότητα στην ομάδα, από τη στιγμή που ο ίδιος πράττει και σκέφτεται διαφορετικά. Όσοι είναι στην απ' έξω αλλά και εμείς οι δημοσιογράφοι βλέπουμε ότι η ομάδα βρίσκεται στη δυσκολότερη της περίοδο, πονάει παντού και δεν υπάρχει φως στο τούνελ.

Ο Βούλγαρος τεχνικός τις προάλλες και μετά την ήττα στο Τσίρειο είχε δηλώσει ότι έχει χαλάσει η ατμόσφαιρα στην ομάδα και πρέπει να είσαι εκτός

τόπου και χρόνου για να μην το αντιληφθείς αυτό. Τώρα μετά το νέο μαρτύριο από την ΑΕΚ ο τεχνικός της Ομόνοιας μίλησε για τη σπίθα που έχει χαθεί, ρίχνοντας ξανά τα καρφιά του ότι όταν στην ομάδα υπήρχε ενότητα έρχονταν και επιτυχίες σε αντίθεση με τώρα.

Και ερχόμαστε εμείς να διερωτηθούμε πως μπορεί ένας προπονητής να μιλά για ενότητα από τη στιγμή που οι δύο Πορτογάλοι δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή παρά την απολογητική στάση του τις προάλλες με γραπτή δήλωση. Και δεν φτάνει μόνο αυτό ήρθε να προστεθεί και το επεισόδιο του Καντέ με τον Ντάρμπισάιαρ, μία διαφωνία που ανάγκασε τον κόουτς να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Κλείνουμε με τη δημοσίευση του Κανού , η οποία φανερώνει τα στρατόπεδα και τη διχόνοια που έχει δημιουργηθεί στην Ομόνοια. Όταν οι ποδοσφαιριστές φτάνουν σε σημείο να κατηγορούν δημόσια τον ίδιο τους τον προπονητή, τότε πολύ απλά δεν υπάρχει σωτηρία. Για ποια ενότητα ακριβώς μίλησε ο Πέτεφ;

Keywords
Τυχαία Θέματα