Άρχισαν τα βελτιωτικά έργα στο σημείο διέλευσης του Αγίου Δομετίου

Η Avrupa (06.02.24) γράφει ότι άρχισαν οι εργασίες για βελτιωτικά έργα που θα γίνουν στο σημείο διέλευσης του Αγίου Δομετίου, με στόχο να καλυφθούν οι ανάγκες που υπάρχουν για χώρους στάθμευσης, να δημιουργηθεί μια δομή όπου θα επιταχυνθούν οι διελεύσεις και να παρέχονται γενικά πιο σύγχρονες υπηρεσίες, σύμφωνα με την επισκόπηση του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών για τον Τουρκοκυπριακό και Τουρκικό Τύπου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα βελτιωτικά έργα και οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του «πρωτοκόλλου» που υπεγράφη από την «τουρκοκυπριακή

ένωση εργολάβων οικοδομών», το «τουρκοκυπριακό βιομηχανικό επιμελητήριο», την «τουρκοκυπριακή ένωση ξενοδόχων», το «επαγγελματικό επιμελητήριο» και τη λεγόμενη πρωθυπουργία.

Στο πλαίσιο των εργασιών για τα βελτιωτικά έργα στην περιοχή, θα γίνει εξωραϊσμός της περιοχής, θα δημιουργηθεί μια δομή με στόχο να επιτυγχάνονται πιο γρήγορες διελεύσεις, θα γίνουν διπλές λωρίδες διελεύσεων, θα καλυφθούν οι ανάγκες για στάθμευση, θα δημιουργηθεί χώρος καφετερίας και θα παρέχονται γενικά πιο σύγχρονες υπηρεσίες. Στο πλαίσιο των εργασιών, θα δημιουργηθεί ξεχωριστός χώρος για την έκδοση ασφαλειών.

Τις εργασίες για τη βελτίωση των συνθηκών στο σημείο διέλευσης του Αγίου Δομετίου έχει αναλάβει η εργοληπτική εταιρεία Tüfekçi LTD.

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος της εταιρείας Τολγκά Τουφεκτζί ανέφερε ότι με την ολοκλήρωση των βελτιωτικών έργων στο σημείο διέλευσης στον Άγιο Δομέτιο θα δημιουργηθεί μια λειτουργική δομή που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες.

Keywords
Τυχαία Θέματα