ΑΚΕΛ: Στήριξη υποψηφιότητας Χρίστου Ιωσήφ για Αντιδήμαρχος Λευκωσίας

Η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Λευκωσίας – Κερύνειας επικύρωσε την απόφαση της συνέλευσης των μελών των τοπικών κομματικών οργανώσεων του Δημοτικού Διαμερίσματος Λευκωσίας, για στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Χρίστου Ιωσήφ για τη θέση του Αντιδημάρχου Λευκωσίας.

Ο Χρίστος Ιωσήφ είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας από το 2008, ενώ το 2023 εξελέγη στη θέση του Αντιδημάρχου. Ως Αντιδήμαρχος απέδειξε ότι μπορεί να λειτουργήσει συναινετικά όπου χρειάζεται,

συλλογικά και αποφασιστικά για την υλοποίηση έργων όπως και για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Η Λευκωσία αντιμετωπίζει σήμερα αρκετές προκλήσεις και δύσκολα προβλήματα. Είναι για αυτό που το Δημοτικό Διαμέρισμα Λευκωσίας του νέου Δήμου Λευκωσίας χρειάζεται ένα Αντιδήμαρχο με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Χρίστο Ιωσήφ, που με τις γνώσεις και την πολύχρονη πείρα του, την ικανότητα, το ήθος και την αφοσίωση του στα κοινά, μπορεί να συμβάλει θετικά στην υλοποίηση της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να τεθεί σε προτεραιότητα η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών σε κάθε γειτονία της Λευκωσίας.

Για το ΑΚΕΛ, ο Χρίστος Ιωσήφ αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για τη θέση του Αντιδημάρχου Λευκωσίας. Με την εκλογή του εκπληρώνεται ο στόχος της εκλογής ανθρώπων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τοπικές ανάγκες, με σύγχρονο, κοινωνικό και οικολογικό πρόσημο, για μια Λευκωσία της ευημερίας και τη ανάπτυξης, στόχος όμως που περνά μέσα και από την επανένωση της τελευταίας μοιρασμένης Πρωτεύουσας στην Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα