Αρχηγός γι'απαγωγή:Ο ύποπτος παραδέχθηκε - Γιατί ήταν κεκλεισμένων

Σε παραδοχή ότι η απαγωγή έγινε για τα λύτρα, προχώρησε ο 35χρονος φερόμενος απαγωγέας των δυο παιδιών, σύμφωνα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του απ’ το Αρχηγείο της Δύναμης ο Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, ο 35χρονος προχώρησε σε παραδοχή διάπραξης αδικημάτων.

Συμπληρώνοντας, ανέφερε ότι ο ύποπτος προέβαλε ισχυρισμούς, οι οποίοι και διερευνώνται από τις Αρχές.

Ο κ. Χρυσοστόμου αναφέρθηκε στην ταχεία οργάνωση της όλης επιχείρησης και έκανε λόγο για πρωτοφανή εγρήγορση των πολιτών, οι οποίοι έδιναν συνεχώς πληροφορίες. Χαρακτήρισε, παράλληλα, ως εξαιρετικά σημαντική

την άμεση κινητοποίηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας ξεκαθάρισε με κάθετο και κατηγορηματικό τρόπο ότι μοναδικός λόγος που έγινε κεκλεισμένων των θυρών η σημερινή διαδικασία στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας είναι γιατί η υπόθεση αφορά παιδιά. Ο κ. Χρυσοστόμου πρόσθεσε ότι, από εξετάσεις της Αστυνομίας, αλλά και από ιατρικές εξετάσεις, διαφάνηκε ότι δεν υπάρχει σωματική κακοποίηση των παιδιών. Οι έρευνες, όπως ανέφερε, των Αρχών «είναι σε καλό δρόμο».

Κληθείς να απαντήσει αν υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφάλειας έξω από σχολεία, ο Αρχηγός τόνισε ότι δεν λήφθηκαν επιπρόσθετα μέτρα, ωστόσο υπάρχει συνήθης περιπολική κάλυψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα