Οικονομική εισβολή στο Αφρίν από Τουρκία μετά τη στρατιωτική

Έντονες πρωτοβουλίες για οικονομική εγκαθίδρυση στο Αφρίν, μετά τη στρατιωτική εισβολή, επιχειρεί η Τουρκία μετά την εισβολή στη Συρία. Σύμφωνα με την Yeni Safak, μέχρι στιγμής έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή εργαστήρια και εργοστάσια και ετοιμάζονται και άλλα.

«Οι γυναίκες της Συρίας που ολοκλήρωσαν επιτυχώς τα μαθήματα κλωστοϋφαντουργίας, ενθαρρύνονται να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους. Τα κλωστοϋφαντουργικά εργαστήρια, τα οποία έκλεισαν όταν η πόλη ήταν υπό τρομοκρατική κατοχή, αποκαταστάθηκαν. Ο λαός του Αφρίν ξεκίνησε

και πάλι παραγωγή σε κλωστοϋφαντουργικά εργαστήρια, όπου η Τουρκία παρέχει ασφάλεια», σημειώνει η φιλοερντογανική εφημερίδα.

Οι τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις που εργάζονται στην περιοχή, όπως σημειώνεται, έλαβαν επίσης τις στολές τους από αυτά τα εργαστήρια. Τονίζεται ότι οι εντολές που δόθηκαν από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας, συνέβαλαν επίσης «στην ανάπτυξη της περιοχής».

«Το Αφρίν, γνωστό για τους ελαιώνες, προσελκύει επίσης την προσοχή σε αυτόν τον τομέα. Προβλέπεται, επίσης, η αποκατάσταση των εργοστασίων για τη μεταποίηση των ελιών και η δημιουργία εισοδήματος. Επιπλέον, συνεχίζονται οι οδοποιίες από τα σύνορα της Τουρκίας στο Αφρίν, ενώ οι δρόμοι που έχουν υποστεί ζημιά από τον πόλεμο, οι οποίοι έχουν μεγάλη σημασία για την εμπορική κινητικότητα, επισκευάζονται και προστίθενται νέοι στο δίκτυο μεταφορών.

Keywords
Τυχαία Θέματα