Αποστάσεις από την ονοματολογία παίρνει ο Άντρος Κυπριανού

Αποστάσεις από την ονοματολογία που αφορά στην υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές, πήρε ο Γ.Γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, τόνισε ότι το ΑΚΕΛ έχει δημοκρατικές διαδικασίες και η απόφαση θα ληφθεί βάσει αυτών.

«Δεν πρόκειται να αποφασίσει ούτε ο Άντρος Κυπριανού ούτε η ηγεσία του κόμματος

ποιος θα είναι ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Δεν είμαστε σαν τα άλλα πολιτικά κόμματα που αποφασίζουν οι ίδιοι οι υποψήφιοι ότι θα είναι υποψήφιοι και απλώς χειροκροτούνται από κάτω για να πάρουν το χρίσμα», υπογράμμισε.

Επιπλέον, δεν θέλησε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μάικ Σπανό να είναι υποψήφιος με τη στήριξη του ΑΚΕΛ, λέγοντας ότι ο ίδιος έχει χάσει τον λογαριασμό με την ονοματολογία των τελευταίων ημερών.

Διαβάστε επίσης: Ποιος είναι ο υποψήφιος "μνηστήρας" του ΑΚΕΛ Μάικ Σπανός

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιλογή του ΑΚΕΛ θα είναι επιλογή νίκης», κατέληξε.

Ενώ τω μεταξύ, πληροφορίες θέλουν το κόμμα να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Μάικ Σπανό για στήριξη μιας πιθανής υποψηφιότητάς του.

Άτομα του στενού του κύκλου που έχουν γνώση των γεγονότων και των διεργασιών, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο, χωρίς να επιθυμούν ωστόσο να προβούν σε περαιτέρω διευκρινίσεις, παραπέμποντας το ζήτημα στο άμεσο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα