Πέθανε Έλληνας ηθοποιός από ανακοπή καρδιάς (video – εικόνες)

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του γνωστού ηθοποιού.

Η είδηση του θάνατού του «έπεσε» σαν «κεραυνός» στον καλλιτεχνικό χώρο. Έτσι ξαφνικά «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς σκορπίζοντας θλίψη. Ο λόγος για τον Γιάννη Κρανά.

Η Μαίρη Ραζή έγραψε στο facebook:«ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΑΝΑ. Πέθανε ο εξαιρετικός συνάδερφος και καλός άνθρωπος Γιάννης Κρανας!Εσκασα νυχτιάτικα.Τελευταία τον είδα

στον Πολυχώρο Αλεξάνδρεια στο έργο του Κώστα Μουρσελά . Ήτταν υπέροχος κι ευτυχώς που του τόπα για νάχω μιά ωραία ανάμνηση μαζί του. Γλυκέ και όμορφε Γιάννη καλό σου ταξίδι!».

«Τον γνώρισα στο θεσσαλικό θέατρο δουλέψαμε μαζί στο πειρασμό του Ξενόπουλου από τα πιο καλά παιδιά που γνώρισα στο θέατρο !!!!!! τώρα έμαθα πως έφυγε από κοντά μας τι κρίμα !!!!! Γιάννη μου καλό ταξίδι», έγραψε ο Νίκος Γιάννακας.

Ο Γιάννης Κρανάς Σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και στην Δραματική Σχολή του Θεάτρου Tέχνης. Συνεργάστηκε με το Θέατρο Τέχνης, το Αμφιθέατρο, το Θέατρο Προσκήνιο, το Θέατρο Εξαρχείων, τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.: Λάρισας, Κρήτης, Αγρινίου, Κέρκυρας, Ιωαννίνων, Πάτρας, το Εθνικό Θέατρο, τη Λυρική Σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής σε έργα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου με διάφορους σκηνοθέτες. Εργάστηκε στο θέατρο ως επαγγελματίας ηθοποιός 30 χρόνια.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα