''Ήρθε να υπογράψει ο Ενσούε, αναμονή για Οφόρι''

Δηλώσεις έκανε στο Ράδιο Πρώτο ο υπεύθυνος επικοινωνίας των γαλαζοκιτρίνων Νεκτάριος Πετεβίνος για τη σημαντική νίκη επί της Αλκής και για τις προσπάθειες ενίσχυσης.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας κατάφερε να επωφεληθεί το δεύτερο ημίχρονο, μετά τα τέσσερα τέρματα που πέτυχε στο πρώτο μέρος. Πέραν από τη νίκη, υπήρχαν αρκετά άλλα θετικά. Η παρουσία του Πολιάκοφ για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν. Η επιστροφή των Εφραίμ και Ιωάννου και οι 300 συμμέτοχες των αρχηγών μας, Μοραΐς και Αλεξάνδρου, στο πρωτάθλημα, που είναι μεγάλο

επίτευγμά. Είμαστε ευχαριστημένοι για τη βαθμολογική αναρρίχηση, αφού δείξαμε συνέπεια και εκμεταλλευτήκαμε τα ντέρμπι των άλλων ομάδων Στις δυο αγωνιστικές αυτές τα καταφέραμε και εκμεταλλευτήκαμε τα αποτελέσματα. Πρέπει να έχουμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο εάν θέλουμε να ανεβούμε στην κορυφή.

Για Ενσούε: «Είναι στην Κύπρο και θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Όταν γίνουν όλα αυτά, θα περάσουμε στην ολοκλήρωση της συμφωνίας για την απόκτησή του και έπειτα θα ανακοινωθεί».

Για οφόρι «Είμαστε σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή. Θέλουμε μέσα στα επόμενα 24ωρα να κλείσει αυτό το θέμα, είτε με τον Οφόρι είτε με κάποιον άλλο παίκτη αν χρειαστεί».

*Για Εμπεσίλιο και Ζαχίντ είπε ότι υπήρξαν προτάσεις οι οποίες απορρίφθηκαν και δεν υπάρχει κάτι περισσότερο.

*Εκτός ρόστερ μένουν οι Βάτερμαν, Ρουέδα και Βινίσιους και μένει να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Μιλάνοφ.

*Για τον Λούντ και τα δημοσιεύματα απο την Ελλάδα, τόνισε ότι είναι ξεκάθαρο το πλάνο του ΑΠΟΕΛ και δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα