Απόπειρα ληστείας Πάφος: Μετέφεραν και ναρκωτικά οι 2

Στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 31 ετών, προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με τη χθεσινή απόπειρα ληστείας σε τραπεζικό πιστωτικό ίδρυμα της Πάφου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.45μ.μ., χθες, σε Κοινότητα της επαρχίας Πάφου, στο πλαίσιο διερεύνησης της απόπειρας ληστείας, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο το οποίο δεν έφερε αριθμούς εγγραφής και στο οποίο επέβαιναν οι δύο 31χρονοι.

Πάφος: Χειροπέδες σε δύο για απόπειρα ληστείας σε τράπεζα

Στο

σημείο μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Πάφου, καθώς και μέλη της Υ.ΚΑ.Ν., αφού κατά τον έλεγχο εγέρθηκε υποψία ότι τα δύο πρόσωπα μετέφεραν ναρκωτικά.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητό τους, εντός του οποίου εντοπίστηκε ένα μεταλλικό, κυλινδρικό σπρέι, που πιστεύεται ότι εκτοξεύει επιβλαβές αέριο, ενώ στο έδαφος, ακριβώς έξω από το αυτοκίνητο, εντοπίστηκε ένα πλαστικό δοχείο, εντός του οποίου υπήρχε ένας μεταλλικός σπαστήρας με ίχνη πράσινης, ξηρής, φυτικής ύλης κάνναβης, καθώς και μικροποσότητα πράσινης, ξηρής, φυτικής ύλης κάνναβης, αντικείμενα τα οποία φέρεται να ανήκουν στον οδηγό του αυτοκινήτου και τα οποία κατασχέθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο 31χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη αρχικά για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ γύρω στις 7.17μ.μ., συνελήφθη εκ νέου βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Γύρω στις 7.14μ.μ., βάσει Δικαστικού εντάλματος, συνελήφθη και ο 31χρονος συνοδηγός του αυτοκινήτου.

Οι δύο 31χρονοι τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της πιο πάνω απόπειρας ληστείας, ενώ εναντίον του 31χρονου οδηγού του αυτοκινήτου διερευνάται επίσης υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, παράνομης κατοχής αντικειμένου που εκτοξεύει επιβλαβές αέριο και υπόθεση τροχαίων παραβάσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου, η Υ.ΚΑ.Ν., (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) και η Τροχαία Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα