Απόλυτα ικανοποιημένος ο Πάους, πεισμωμένος ο Παναγιώτου

Απόλυτα ικανοποιημένος απο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Αντρέ Πάους, μετά την επιβλητική νίκη επι του Ερμή. Απο την άλλη ο Νίκος Παναγιώτου τόνισε ότι ο Ερμής θα βρεί τον δρόμο του.

"Είμαι ικανοποιημένος για την νίκη και μερικώς ικανοποιημένος από την απόδοση. Ήμασταν σε όλο το παιχνίδι επιθετικοί, δεν είχαμε προβλήματα στην άμυνα. Για μένα και την ομάδα αυτό είναι μια καλή βάση για να χτίσουμε ενόψει της συνέχειας. Πρέπει να ανέβουμε επίπεδο και να βελτιωθούμε. Στο πρώτο μέρος είχαμε μόνο μια ευκαιρία και αυτό γιατί δεν παίξαμε

γρήγορα με την μπάλα, δεν είχαμε καλές μεταβιβάσεις. Δεν χρησιμοποιήσαμε καλά τα άκρα μας. Στο δεύτερο μέρος, στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά μέτρησα τέσσερις καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Παίξαμε πολύ καλύτερα, φτιάξαμε περισσότερες ευκαιρίες. Η πραγματικότητα είναι ότι στο β' μέρος ήμασταν πολύ καλοί και αυτό είναι μια καλή βάση πάνω στην οποία μπορούμε να χτίσουμε για το μέλλον".

Νίκος Παναγιώτου: '' «Κέρδισε δίκαια το παιχνίδι η Ανόρθωση. Ένα βαρύ σκορ για εμάς, δεν χρειάζονται οι οποιεσδήποτε δικαιολογίες, ξέραμε τι θέλαμε στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε καλό ρυθμό, κάναμε ένα καταστροφικό δεκάλεπτο από το 60 μέχρι το 70 από το οποίο δεχτήκαμε και τα γκολ. Η Ανόρθωση μας τιμώρησε στα λάθη που κάναμε. Δεν βάζουμε κάτω το κεφάλι, τα παιδιά σίγουρα είναι στεναχωρημένα, αλλά έχουμε τις δυνάμεις για να βρει ο Ερμής την παλιά χαμένη αίγλη του. Χρειαζόμαστε δουλειά, θα την κάνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα