"Θα μπορούσαμε να βάζαμε και άλλα γκολ"

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα και τη νίκη (3-0) του Απόλλωνα, ο προπονητής της ομάδας Πέδρο Εμάνουελ. Ο Πορτογάλος τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του ήταν για αρκετό καιρό χωρίς αγώνα και ήταν δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι όμως δούλεψαν και έφτασαν σε μια μεγάλη επιτυχία.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από μια δύσκολη εβδομάδα., Μπήκαμε καλά, κάναμε ευκαιρίες, βάλαμε δυο γκολ. Ήμασταν τρεις εβδομάδες χωρίς αγώνα, αυτό ήταν δύσκολο όμως δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα, σκοράραμε

ήμασταν καλύτεροι και πήραμε τη νίκη. Στην επανάληψη η Αγία Νάπα μπήκε καλύτερα, είχε ευκαιρίες, θα μπορούσε να σκοράρει όμως ισορροπήσαμε στην συνέχεια και θα μπορούσαμε να βάζαμε και άλλα γκολ. Ήταν μια δίκαιη νίκη για την ομάδα μας και αν βάζαμε και περισσότερα γκολ θα ήταν ακόμα καλύτερο. Θα ήθελα να μιλήσω και για τον αγωνιστικό χώρο, δεν ήταν σε καλή κατάσταση και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών».

Από την άλλη ο προπονητής της Αγίας Νάπας Γιώργος Κόσμά, είπε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του έπαιξε καλά και ότι το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα γιατί καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα παίξαμε μπάλα, δεν κλειστήκαμε στην άμυνα, παίξαμε ορθόδοξα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και ο λόγος που χάσαμε είναι απλός. Πρώτον γιατί ο Απόλλωνας κατάφερε να βάλει δυο εύκολα γκολ στο πρώτο μέρος και δεύτερον γιατί εμείς όταν ήμασταν καλοί στην επανάληψη δεν μετουσιώσαμε σε γκολ τις ευκαιρίες μας. Για πολλοστή φορά δεχόμαστε εύκολα γκολ, μας προβληματίζει έντονα, έγιναν λάθη τα οποία τα πληρώνουμε και πρέπει να αποφεύγουμε αυτά τα λάθη απέναντι σε ομάδες με τέτοια εμπειρία και ποιότητα. Στο ημίχρονο κάναμε αλλαγές, είχαμε ευκαιρίες και δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Ήταν εξ’ αρχής δύσκολο το παιχνίδι, δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παιδιών ιδιαίτερα στην επανάληψη. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια με πίστη στις δυνατότητες μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα