Απόλλων: Τα «βαριά όπλα» του Αντόνε

Ένας από τους πολλούς λόγους που ο Απόλλωνας παρουσιάζει μια πολύ παραγωγική επιθετική γραμμή είναι η παρουσία δυο πολύ ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Φώτης Παπουλής και Γκιέ Γκιέ σκόαραν κάτι περισσότερο από το 1/3 των τερμάτων που πέτυχε στην φετινή σεζόν ο Απόλλωνας.

Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός πέτυχε 9 γκολ σε 18 συμμετοχές και συνολικά 1243 λεπτά συμμετοχής έχοντας μέσο όρο ένα γκολ ανά 138 λεπτά. Από την άλλη ο Γκιέ μπορεί να αγωνίστηκε λιγότερο εξ αιτίας των συχνών

τραυματισμών του, ωστόσο έχει ένα γκολ ανά 96 λεπτά συμμετοχής. Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε 7 γκολ σε συνολικά 677 λεπτά συμμετοχής.

Με όπλο λοιπόν την ταχύτητα και την ποιότητα των δυο ποδοσφαιριστών, ο Ιοάν Αντόνε στηρίζει πολλά για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Ομόνοια με στόχο πάντα τους τρεις βαθμούς. Πάντως κατά την διάρκεια της απουσίας του Σνγκόϊ οι δυο ποδοσφαιριστές δίνουν τις λύσεις και ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένει ότι αυτό θα πράξουν και στην Λευκωσία στους αγώνες αρχικά με την Ομόνοια και ακολούθως με τον ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα