Απόλλων: Με τον Κάανεν για την αντίδραση τίτλου

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι αρνητικό το γεγονός ότι ο Απόλλων στην προσπάθεια του για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, ήδη έχει τον τρίτο τεχνικό στον πάγκο του. Όμως αυτό που θα έχει σημασία είναι την ώρα του απολογισμού , οι ''κυανόλευκοι'' να είναι ήδη πρωταθλητές. Αυτή είναι άλλωστε η μεγάλη επιδίωξη.

Ο Τον Καάνεν όπως έγινε ήδη γνωστό έρχεται το απόγευμα για να αναλάβει την ομάδα. Μοναδικός στόχος είναι η ομάδα με τον Τον Κάανεν να κάνει την αντίδραση που χρειάζεται για να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο του. Η διόικηση επέλεξε τον Ολλανδό τεχνικό

αφού έκρινε ότι έχει τις ικανότητες για να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Σημαντική παράμετρος είναι ότι γνωρίζει το Κυπριακό ποδόσφαιρο και φυσικά το εκτόπισμα και τις απαιτήσεις που έχει ο Απόλλων και ο κόσμος του.

Όλοι στο γήπεδο κρίνονται και έτσι ο χρόνος θα δείξει αν αυτή η απόφαση της διοίκησης θα είναι καθοριστική ή όχι για να φτάσει ο Απόλλων στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η διαφορά για τον Απόλλωνα είναι ότι η ομάδα είναι καλά στελεχωμένη και για αυτό άλλωστε είναι στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα. Το ζητούμενο για τον Καάνεν είναι να ''κουρδίσει την μηχανή'' στην πιο καθοριστική καμπή του πρωταθλήματος. Είναι λογικό ότι θα δοθεί μεγάλη έμφαση στο ψυχολογικό τομέα , ώστε να ανεβεί το ηθικό και με κάποιες κινησεις που πιθανό να κάνει ο Ολλανδός τεχνικός , ο Απολλων να είναι πανέτοιμος σε όλους τους τομείς με την επανέναρξη του μαραθωνίου. Μοναδικός στόχος φυσικά είναι το διπλό στο Γ.Σ.Π επι της Ομόνοιας, ώστε να γίνει το καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με απλά λόγια ο Απόλλων καλείται να βρεί ξανά την ταυτότητα του μέσα στους αγώνες των πλεϊοφ και με πάθος μέχρι το τέλος να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Keywords
Τυχαία Θέματα