Απόλλων: Με πολλά προβλήματα, αλλά με άλλη ψυχολογία

Τα δυο ανεπιτυχές αποτελέσματα κόντρα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση αλλά και η εικόνα του Απόλλωνα το τελευταίο διάστημα οδήγησε την διοίκηση στην αποδέσμευση με τον Ιοάν Αντόνε έτσι ώστε να διορθωθεί ότι διορθώνεται μέσα σε λίγες μέρες ενόψει των επόμενων δύσκολων παιχνιδιών.

Ο Τον Κάανεν αναμένεται να φέρει άλλο αέρα στο Κολόσσι και καλείται να δώσει τα κίνητρα στους ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να αλλάξουν την εικόνα των τελευταίων βδομάδων και να παραμείνουν στην κορυφή μέχρι το τέλος. Επόμενος σταθμός για τον Απόλλωνα το ΓΣΠ

εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια.

Με το καλημέρα ο Ολλανδός καλείται να καθορίσει το πλάνο του μέσα από τα πολλά προβλήματα που δημιουργήθηκαν από το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Σανγκόϊ, Παπουλής, Χαμντανί και Μερκής δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας, ενώ ατομικό πρόγραμμα συνεχίζουν οι Βασιλείου, Ουόν, Γκιέ και Ρομπέρ με την συμμετοχή τους να ξεκαθαρίζει εντός της επόμενης βδομάδας. Έτσι με πολλά αγωνιστικά προβλήματα, αλλά με άλλη ψυχολογία ο Απόλλωνας πάει στο ΓΣΠ με στόχο την τρίτη νίκη επί της Ομόνοιας στην φετινή χρονιά και την παραμονή στην κορυφή για άλλη μια βδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα