Απόλλων: Κυνικός μέχρι το... κόκκαλο

Δέχθηκε μεγάλη κριτική για τα ντέρμπι στα οποία προηγήθηκε, αλλά δεν κέρδισε. Δέχθηκε κριτική για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να υπερασπιστεί το υπερ του αποτέλεσμα, αλλά και γιατί όταν ήταν μπροστά στο σκορ δεν μπορούσε να… σκοτώσει τα παιχνίδια.


Στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλωνας ήταν κυνικός μέχρι το… κόκκαλο. Προηγήθηκε μόλις στο 4’ και αυτή την φορά δεν κλείστηκε πίσω. Φρόντισε με άλλα δυο γκολ να τελειώσει από νωρίς το μεγάλο

ντέρμπι και να δείξει ότι φέτος είναι πανέτοιμος να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Σωφρόνης ντόπαρε τους παίκτες του και αυτό ήταν φανερό. Ξεχείλιζαν από πάθος και δεν φοβήθηκαν το παιχνίδι σε κανένα σημείο του 90λέπτου. Η τακτική του Αυγουστή αυτή τη φορά δεν άλλαξε σε κανένα σημείο του αγώνα. Ουσιαστικά μέσα σε ένα τέταρτο τελείωσε την υπόθεση νίκη, όμως στη συνέχεια δεν κλείστηκε. Πίεσε ψηλά, δεν έδωσε χώρο στον ΑΠΟΕΛ και ούτε το δικαίωμα να ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Στο στρατόπεδο της ομάδας υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για τον τρόπο που ήρθε ένα πολύτιμο τρίποντο, ωστόσο δεν πετούν στα σύννεφα. Γνωρίζουν ότι ακολουθεί άλλο ένα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο δεν θα είναι το ίδιο. Ναι μεν θα πανηγυρίσουν αυτή τη μεγάλη νίκη, αλλά ήδη στον Απόλλωνα είναι προσγειωμένοι για το νέο ντέρμπι στο Τσίρειο.

Keywords
Τυχαία Θέματα