ΑΠΟΕΛ: Προσβολή και… εξιλέωση

Ο ΑΠΟΕΛ αιφνιδιάστηκε στα πρώτα λεπτά του ντέρμπι, δεν μπόρεσε να αντιδράσει και δέχθηκε μια ήττα που τον προσβάλλει. Μια ήττα που προφανώς δεν χωνεύεται στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων και τόνισαν μετά τον αγώνα ότι είναι μια ήττα που προσβάλλει όλους στην ομάδα.


Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπόρεσε να αντιδράσει μετά το κάκιστο ξεκίνημα και αυτό που πρέπει να βρεθεί είναι γιατί ο ΑΠΟΕΛ αιφνιδιάστηκε στα πρώτα λεπτά.

Δεν μπήκε στο παιχνίδι και από την άλλη ο Απόλλωνας αιφνιδίασε. Γιατί όμως αιφνιδίασε; Αυτό είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί και να βρεθεί άμεσα η λύση. Σε ένα ντέρμπι από το πρώτο δευτερόλεπτο πρέπει να δείξεις ότι το θέλεις. Κάτι τέτοιος δεν συνέβη σήμερα για την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Το γιατί θα πρέπει να βρεθεί άμεσα και να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις, καθώς ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια.

Στο τακτικό κομμάτι μπορείς να αναλύσεις πολλά. Τα 2-3 συστήματα που δοκίμασε ο Δώνης, η μη τοποθέτηση του Μοράις στη φυσική του θέση, τα… ρήγματα που είχε ο ΑΠΟΕΛ στο αριστερό άκρο της άμυνας (από εκεί ήρθαν τα πρώτα τρία γκολ) και γιατί δεν μπορούσε να κουβαλήσει με αξιώσεις την μπάλα στην επίθεση. Σίγουρα τα όποια λάθη και την βαριά ήττα δεν πρέπει να τα ξεχάσει (όπως είπε και ο Δώνης), αλλά να τα διορθώσει άμεσα και να ψάξει την εξιλέωση στο νέο ντέρμπι κορυφής στο Τσίρειο απέναντι στον Απόλλωνα.

Ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να παρουσιαστεί πανέτοιμος και να δώσει απαντήσεις για την κάκιστη εμφάνιση στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν απέναντι στον βασικό υποψήφιο για την διεκδίκηση του τίτλου. Σίγουρα θα γίνουν πολλές επιπλήξεις για την εμφάνιση, με μοναδικό στόχο την βελτίωση και την εξιλέωση στο νέο ντέρμπι κορυφής την ερχόμενη Τετάρτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα