Απόλλων: Διπλό… λατινοαμερικάνικο χτύπημα!

Το πρώτο μέρος του τριπλού μετεγγραφικού κτυπήματος που ετοιμάζει ο Απόλλωνας ολοκληρώθηκε χθες.

Ο Πάουλο Βινίσιους αποτελεί και επίσημα την 7η μετεγγραφή του Απόλλωνα μετά τους Πιέχ, Μπεντόγια, Παραϊμπά, Κίσσα, Καρώ και Παπαστυλιανού. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ήρθε στην Κύπρο, πέρασε χθες από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους κυπελλούχους. «Η εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο ΛΤΔ

ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Paulo Vinicius De Soouza Nascimento για τα επόμενα 1+1 χρόνια». Ο 32χρονος πρώην αμυντικός της Μποαβίστα θα πάρει στο ρόστερ τη θέση του συμπατριώτη του Φρέιρε και άμεσα θα μεταβεί στην Ουγγαρία για να ξεκινήσει δουλειά με τη νέα του ομάδα.

Το δεύτερο μέρος θα αφορά τον 24χρονο Αργεντινό μεσοεπιθετικό Αλεχάντρο Μπάρμπαρο, με τον οποίο ο Απόλλωνας συμφώνησε στα πάντα. Μάλιστα, ο πλάγιος επιθετικός αναμενόταν χθες βράδυ να μεταβεί στην Ουγγαρία και να ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα. Ο Μπάρμπαρο είναι ελεύθερος και αυτό έκανε πιο εύκολο το έργο του Απόλλωνα να τον αποκτήσει.

Όσον αφορά τον Ολεξάντερ Βόλοβικ, η περίπτωση απόκτησής του είναι σε καλό δρόμο. Κάποιες χθεσινές πληροφορίες έλεγαν ότι ο Ουκρανός αμυντικός πιθανότατα θα μείνει ελεύθερος από τη Σαχτάρ, κάτι που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στον Απόλλωνα. Η διοίκηση της λεμεσιανής ομάδας κάνει προσπάθειες τις τελευταίες ημέρες για να ρίξει κάπως το κασέ του Βόλοβικ και να το φέρει στα μέτρα της, ώστε να τον αποκτήσει, και ο Πέδρο Εμάνουελ να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αμυντική του γραμμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα