Απόλλων: Χωρίς ουσία και αποτελεσματικότητα

Μπορεί ο Απόλλωνας στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα να είχε την υπεροχή ωστόσο ήταν ανούσια και περιορίστηκε μόνο σε προϋποθέσεις αν εξαιρέσουμε βέβαια την κλασική ευκαιρία του Παπουλή στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Κάτι που η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ πλήρωσε στη συνέχεια και μάλιστα πολύ ακριβά αφού γνώρισε την ήττα με 2-0.

Σαφώς και τα πράγματα μπορούσαν να εξελιχθούν διαφορετικά για τους γαλάζιους αν δεν ερχόταν το γκολ στα τελευταία

λεπτά του πρώτου ημιχορίου και αν ο Παπουλής (ο οποίος δεν ήταν στις καλές του), ευστοχούσε από το ένα μέτρο στην επανάληψη.

Η σημασία πλέον είναι πως η ομάδα του Εμάνουελ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Δεν είχε ουσία έστω και να οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν λίγη διάθεση για να αλλάξουν τα δεδομένα. Όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Απόλλωνας προσπάθησε για την ανατροπή ωστόσο η πίεση, το άγχος αλλά και έλλειψη καθαρού μυαλού δεν επέτρεψαν στην ομάδα να πάρει κάτι καλύτερο από τον αγώνα.

Το σημαντικό της προσπάθειας αυτή είναι πως όλοι στην οικογένεια του Απόλλωνα αντιλήφθηκαν τα λάθη από τον σημερινό αγώνα και είναι αναγκασμένοι να τα αλλάξουν κόντρα στον Εθνικό.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι γαλάζιοι της Λεμεσού επιβάλλεται να βρουν τον τρόπο να επιστρέψουν στις νίκες για να μπορέσουν να συνεχίσουν το έργο τους προς την υλοποίηση των στόχων τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα