Απόλλων: Αγόρασε το διαρκείας σου Online!

Ανακοίνωση για τα Online εισιτήρια διαρκείας εξέδωσε η εταιρεία Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση

Η εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ενημερώνει τους φίλους και υποστηρικτές της ότι μπορούν να ανανεώσουν/αγοράσουν

το εισιτήριο διαρκείας τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο και μέσω της υπηρεσίες ONLINE TICKETS http://apollon.interticket.com/ (διαθέσιμο και σε smartphones, - tablets).

Ο κάθε κάτοχος μπορεί να αγοράσει το εισιτήριο του χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση από την JCC με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή στο σπίτι του με τον Kronos Express!

• Ο κάτοχος ο οποίος θα αποκτήσει το εισιτήριο του online μέχρι τις 30 Ιουνίου θα κερδίσει μια δωρεάν πρόκληση για την παρουσίαση του ρόστερ της ομάδας μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Ιουλίου.

• Οι πρώτοι 50 που θα αγοράσουν Online το εισιτήριο διαρκείας τους θα μπουν αυτόματα σε κλήρωση για να κερδίσουν 3 αυθεντικές επίσημες φανέλες της ομάδας και 1 διπλή πρόσκληση για το χώρο επισήμων του σταδίου ΓΣΠ (άνω διάζωμα) για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA EUROPA LEAGUE.

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι είχαν εξασφαλίσει εισιτήριο για τον τελικού κυπέλλου και ταυτόχρονα έδωσαν προκαταβολή για το εισιτήριο διαρκείας τους, ότι τους έχει σταλεί ενημερωτικό email με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να εξοφλήσουν το εισιτήριο τους μέσω της υπηρεσίες online.

Για οποιεσδήποτε απορίες ή διευκρινήσεις επικοινωνήστε με το τμήμα εισιτηρίων του Απόλλωνα στο 25746805

Γραφείο Τύπου
Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

Keywords
Τυχαία Θέματα