Αποκαταστάθηκε πλήρως το πρόβλημα του νερού στη Λευκωσία

Το απρόβλεπτο τεχνικό πρόβλημα στην κεντρική βαλβίδα του αγωγού του συστήματος Τερσεφάνου – Λευκωσίας, το οποίο παρουσιάστηκε κατά την εκτέλεση προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης μεταξύ 23 και 24 Απριλίου 2015, έχει αποκατασταθεί πλήρως, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, προτρέπει όμως το κοινό να επιδείξει την αναγκαία υπομονή μέχρι την οριστική αποκατάσταση της παροχής στα νοικοκυριά, η οποία θα επέλθει με την αναγκαία ανατροφοδότηση των αποθηκευτικών δεξαμενών του δικτύου.

Όπως

αναφέρεται, η παροχή νερού προς τις υδατοδεξαμενές των επηρεαζόμενων Δήμων και Κοινοτήτων και του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας άρχισε στις 8 μ.μ. της Παρασκευής, 24 Απριλίου, και αυξήθηκε σταδιακά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου. Μέχρι τις 8 π.μ. της 25ης Απριλίου, η λειτουργία του αγωγού είχε αποκατασταθεί πλήρως, με την παροχή του νερού να φθάνει στα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα.

Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το πρόβλημα μέχρι και την πλήρη επίλυση του προβλήματος, το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων σημειώνεται, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, το οποίο έχει και την ευθύνη της διανομής του νερού.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα