Δόξα: Επιχείρηση προσγείωσης… (ΦΩΤΟ)

Η πολυτιμότερη νίκη της Δόξας στη φετινή περίοδο πανηγυρίστηκε δεόντως. Η προσφυγική ομάδα επικράτησε εύκολα της ΑΕΛ, διεύρυνε το νικηφόρο σερί σε τρεις αγώνες και, το σημαντικότερο, αποσπάστηκε έξι βαθμούς από την επικίνδυνη θέση. Την επόμενη αγωνιστική το συγκρότημα του Νίκου Ανδρέου θα φιλοξενήσει τον Οθέλλο και, σε ενδεχόμενο νίκης, θα πανηγυρίσει και μαθηματικά την παραμονή στην Κατηγορία.

Τα

κεφάλια μέσα …
Η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του κυριακάτικου… τελικού στο Μακάρειο θα ξεκινήσει αύριο. Ο Kύπριος τεχνικός καλείται να αξιοποιήσει στο έπακρον την άρτια ψυχολογική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και να τους προετοιμάσει κατάλληλα για το σημαντικότερο παιγνίδι της χρονιάς.

Παράλληλα, θα επιχειρήσει να αποτρέψει την οποιαδήποτε υποτίμηση του αντιπάλου. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί… αυτοκτονία, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος να γκρεμιστεί ό,τι με κόπο χτίστηκε. Ως εκ τούτου, η ομάδα οφείλει να παρουσιαστεί καθώς πρέπει, να κερδίσει και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της για το νέο πρωτάθλημα.

Στο Καθ’ οδόν και στην Murphy's Pub
Μετά τη χθεσινή επιβλητική και σημαντικότερη –μέχρι στιγμής– νίκη, η αποστολή της Δόξας επισκέφτηκε τους… χορηγούς της. Αρχικά πήγε στην ελληνική ταβέρνα «Καθ΄ οδόν», ιδιοκτησίας του –εκπροσώπου Τύπου του Σωματείου- Σάκη Σιακόπουλου, και κατέληξε στη Murphy's Pub για ποτό.

Φωτογραφίες από τη χθεσινοβραδινή διασκέδαση

Keywords
Τυχαία Θέματα