ΑΠΟΕΛ: Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Προέδρου

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα σε όλο τον κόσμο έστειλε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΑΠΟΕΛ ο Πρόεδρος του Σωματείου Μάριος Χαραλάμπους.

Αναλυτικά:

Αγαπητοί φίλοι και φίλες!

Σε λίγες ώρες θα αποχαιρετήσουμε το 2015 και θα υποδεχθούμε το νέο χρόνο με την ελπίδα να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Εύχομαι ολόψυχα σε όλο τον κόσμο αγάπη, υγεία, ευτυχία και αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας. Δυστυχώς, τα κατάλοιπα της οικονομικής κρίσης είναι πολλά, με χιλιάδες ανέργους να αναζητούν δουλειά

και να τρέχουν στα συσσίτια για να προμηθευτούν τα απολύτως απαραίτητα. Ακούμε και βλέπουμε να συγκεντρώνονται τρόφιμα για άπορα παιδιά που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν των δυσκολιών. Όλα αυτά διαδραματίζονται έξω από τα σπίτια μας και δεν πρέπει να μείνουμε απαθείς. Ας απλώσουμε όλοι ένα χέρι βοηθείας στους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη από λίγη φροντίδα και ζεστασιά και να τους κάνουμε τη ζωή καλύτερη.

Ως Πρόεδρος του μεγαλύτερου Σωματείου στην Κύπρο, με τα περισσότερα ενεργά τμήματα, τους περισσότερους τίτλους και υποστηρικτές, οφείλω να κάνω ένα μικρό απολογισμό για το 2015 προς τους χιλιάδες φίλους του ΑΠΟΕΛ. Περάσαμε μια χρονιά δύσκολη, αλλά με περισσότερες ευχάριστες στιγμές. Πανηγυρίσαμε επιτυχίες και τίτλους, ωστόσο το πιο σημαντικό καταφέραμε να κρατήσουμε ενεργά όλα τα τμήματα του Σωματείου, προσφέροντας ταυτόχρονα και κοινωνικό έργο.

Καλώ τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ να παραμείνει συσπειρωμένος και αφοσιωμένος στην ομάδα του και να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την αγαπημένη μας ομάδα. Η διοίκηση υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να επιτελεί με επαγγελματικό τρόπο το έργο της με γνώμονα πάντοτε τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του ΑΠΟΕΛ.

Καλό νέο έτος σε όλο τον κόσμο!

Με αγάπη

Μάριος Χαραλάμπους

Keywords
Τυχαία Θέματα