ΑΠΟΕΛ: Η τεράστια ευθύνη ανήκει στους μετόχους

Ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης προχώρησε σε μια πολύ σημαντική τοποθέτηση που πέρασε στα ψηλά από τους μετόχους.

Ο κ. Πετρίδης ζήτησε την έγκριση των μετόχων για μείωση του προϋπολογισμού της εταιρείας προκειμένου να σταματήσει η κινδυνολογία σε ενδεχόμενο αποτυχίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για τον προϋπολογισμό τόνισε: «Είμαι έτοιμος να δεσμεύσω την διοίκηση σε περίπτωση που αποφασίσει η ΓΣ να ρίξει το συνολικό κόστος κατά 40%. Με ότι αυτό συνεπάγεται. Ξέρετε πολύ καλά για

να έχεις ρόστερ που να αντέχει 60 παιχνίδια ότι δεν μπορείς να μην έχεις αυξημένο μπατζετ» και πρόσθεσε: «Τα μέλη του ΔΣ είναι δεσμευμένα με υπογραφές προσωπικού κόστους για να μην αφήσουν τον ΑΠΟΕΛ να κινδυνεύσει οικονομικά. Και αυτό είναι και προσωπική μου δέσμευση» κατέληξε ο κ. Πετρίδης.

Τι έκαναν οι μέτοχοι; Κοιτούσαν και άκουγαν απαθείς τον πρόεδρο και δεν τόλμησε κανένας να τοποθετηθεί επί της ουσίας ή τουλάχιστον να ψηφίσει το αίτημα.

Ως εκ τούτο η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη πήρε την καθολική στήριξη και πλέον η τεραστία ευθύνη ανήκει στους μετόχους σε περίπτωση οικονομικής ζημιάς της εταιρείας από ενδεχόμενη Ευρωπαϊκή αποτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα