ΑΠΟΕΛ: Ένα 20λεπτο δεν αρκεί…

Σε ένα μεγάλο ντέρμπι, το οποίο ήταν το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο, ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα, που τον φέρνει πλέον στο -3.


Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έπαιξε μπάλα και ήταν κυρίαρχος για περίπου 20 λεπτά, κατάφερε να σκοράρει ένα γκολ, έχασε ευκαιρία για να ισοφαρίσει, ωστόσο δεν είχε συνέχεια στο παιχνίδι. Για περίπου 40 λεπτά, οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν μπάλα και

να βγουν με αξιώσεις στην επίθεση. Στα τελευταία στάδια του ημιχρόνου, ο ΑΠΟΕΛ βρήκε ρυθμό, πίεσε τον Απόλλωνα και μείωσε σε 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ είχε ένα πολύ καλό διάστημα μέχρι το 60’, ωστόσο δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί. Ακολούθως οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπόρεσαν να μπουν στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα με 4-2.

Με ένα καλό διάστημα 20 λεπτών, ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να κερδίσει ένα μεγάλο ντέρμπι, αφού σε ένα 90λεπτο χρειάζεται διάρκεια. Κάτι τέτοιο δεν είχαν οι γαλαζοκίτρινοι και γνώρισαν μια ήττα που τους φέρνει στο -3 και σε θέση κυνηγού της πρώτης θέσης.
Ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος και θα πρέπει ο Γιώργος Δώνης να βρει τον τρόπο να επαναφέρει την ομάδα του στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, αφού σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει το 6ο σερί πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα