O Πούτιν «καθάρισε» τους αντιπάλους – Απίστευτες εικόνες στα εκλογικά κέντρα (pics-vids)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

O Βλάντιμιρ Πούτιν είναι πραγματικά ανίκητος και τα αποτελέσματα δεν εκπλήσσουν κανέναν.

Όπως μεταδίδει το RT ο Βλαντιμίρ πρόκειται να εξασφαλίσει μια εντυπωσιακή νίκη στις ρωσικές προεδρικές εκλογές.

Στο 21% των καταμετρημένων ψηφοδελτίων – κυρίως στο ανατολικό τμήμα της χώρας -ο Βλαντιμίρ Πούτιν προηγείται με σχεδόν 72% των ψήφων, πολύ μπροστά από την απλή πλειοψηφία που απαιτείται για μια ακόμη προεδρική θητεία.

Σε ερώτηση ποιο ποσοστό θεωρεί

ικανοποιητικό, ο πρόεδρος Πούτιν απάντησε, σύμφωνα με εικόνες που αναμεταδόθηκαν από το AFPTV: «Οποιοδήποτε, από τη στιγμή που θα μου δίνει το δικαίωμα να ασκήσω το αξίωμα του προέδρου».

«Είμαι σίγουρος για το πρόγραμμα που προτείνω στη χώρα», πρόσθεσε ο Πούτιν στις δηλώσεις που έκανε από το 2151 εκλογικό τμήμα της ρωσικής πρωτεύουσας, το οποίο βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Επιστημών της Μόσχας.

Η επανεκλογή Πούτιν είχε προεξοφληθεί από όλους, ενώ δεκάδες καταγγελίες έγιναν από ακτιβιστές και ΜΚΟ για νοθείες και παρατυπίες στα εκλογικά κέντρα.

Στα απίστευτα βίντεο που ανεβάζουν στα social media ακτιβιστές της αντιπολίτευσης και μια ΜΚΟ δείχνουν ξεκάθαρα παρατυπίες στις προεδρικές εκλογές.

Πολίτες ψηφίζουν περισσότερες από μία φορές, εκλογικοί αντιπρόσωποι βάζουν πολλά ψηφοδέλτια στις κάλπες όταν νομίζουν πως δεν τους βλέπει κανείς.

Чечня. село Илсхан-Юрт, УИК 137. Мужик в белой кепке, без проблем закидывает бюллетени. Потом он вспомнил, что забыл еще одну закинуть, подошел и вбросил… pic.twitter.com/YODbPprxVM

Press Focus (@Press_Focusnik) March 18, 2018

Το μη κυβερνητικό παρατηρητήριο εκλογών Golos, το οποίο δημοσιεύει διαδικτυακά λίστα με εκλογικές παραβάσεις, είχε καταγράψει μέχρι νωρίς το μεσημέρι 1.764, στις οποίες περιλαμβάνονται και περιπτώσεις παρατηρητών που εμποδίστηκαν να κάνουν τη δουλειά τους.

Το κίνημα του Αλεξέι Ναβάλνι, του πιο σκληρού εχθρού εχθρού του Πούτιν, στον οποίον έχει απαγορευτεί η συμμετοχή στις εκλογές για νομικούς λόγους, λέει ότι έχει στείλει 33.000 εθελοντές ως παρατηρητές στις εκλογές.

Московская область, г. Люберцы, УИК 1479. Член избирательной комиссии берет со стола бюллетени и бросает в урну. Через минуту берет еще и повторяет. Далее к ней присоединяется другой член комиссии, они начинают забрасывать в урну бюллетени. Молодцы, решают судьбу России… pic.twitter.com/wtNvQJhRSY

Press Focus (@Press_Focusnik) March 18, 2018

Στην ιστοσελίδα του αναφέρονται εκατοντάδες περιστατικά νοθείας, κυρίως στη Μόσχα και στην περιοχή γύρω από την πρωτεύουσα, στην Αγία Πετρούπολη και το Μπασκορτοστάν στα Ουράλια Όρη.

Η υποστήριξη προς τον Πούτιν είναι σημαντικά μικρότερη στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη σε σχέση με την Ρωσία συνολικά, σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

Οι υποστηρικτές του Ναβάλνι που εργάζονται ως εκλογικοί παρατηρητές εμποδίστηκαν να εισέλθουν σε κάποια εκλογικά τμήματα, όπως είπε ένας δικηγόρος της εκστρατείας στη διάρκεια ενημέρωσης του Τύπου.

Кемеровская область, г. Междуреченск, УИК 509. Члены избирательной комиссии по очереди закидывают бюллетени в урну… pic.twitter.com/yAEaxvkJT5

Press Focus (@Press_Focusnik) March 18, 2018

Просто пиздец pic.twitter.com/NBr6qCypEy

— Загнивающий Запад (@gniloywest) March 18, 2018

O ίδιος ανέβασε στο Twitter έναν σύνδεσμο που παραπέμπει σε βίντεο το οποίο δείχνει να ρίχνονται επιπλέον φάκελοι με ψηφοδέλτια στην κάλπη σε ένα εκλογικό κέντρο στην ρωσική Απω Ανατολή. Η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή ανακοίνωσε ότι θα ερευνήσει τις καταγγελίες.

Η συντονίστρια της ένωσης εκλογικών παρατηρητών στη Ρωσία Ελένα Μπαμπτσένκοβα από την πλευρά της είπε ότι σε όλη τη χώρα έχουν μέχρι στιγμής καταγραφεί περίπου 250 εκλογικές παραβάσεις και ότι το ποσοστό συμμετοχής αυτή τη φορά είναι υψηλότερο σε σχέση με το 2012.

Το άρθρο O Πούτιν «καθάρισε» τους αντιπάλους – Απίστευτες εικόνες στα εκλογικά κέντρα (pics-vids) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα