ΑΠΟΕΛ: Εύκολο να αποκτηθεί, δύσκολο να αποχωρήσει

Οι σημερινές δηλώσεις του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ αναφορικά με το μετεγγραφικό πλάνο του Ιανουαρίου φρέναραν τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών.

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ότι τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής στο προσκήνιο ή που να πληροί τα κριτήρια, ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προκύψει. Νοουμένου ότι υπάρχει ακόμα μια εβδομάδα προτού πέσει η αυλαία της μετεγραφικής περιόδου και με εκατοντάδες ποδοσφαιριστές να κινούνται… ελεύθεροι, τότε δεν αποκλείεται

να εμφανιστεί κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση.Να προκύψει περαιτέρω ενίσχυση είναι το πιο εύκολο, το δύσκολο είναι ποιοι θα αποχωρήσουν. Βλέπετε για να αποκτηθεί έμπειρος ποδοσφαιριστής (βλέπε Λάνιγκ) θα πρέπει να φύγουν δυο από το υφιστάμενο ρόστερ.

Ο Λάνιγκ αποκτήθηκε και περιμένει να αδειάσει θέση για να εγγραφεί. Ο κ. Φινκ αξιολογεί το δυναμικό της ομάδας και προσπαθεί να πάρει την καλύτερη απόφαση για τον ποδοσφαιριστή που θα δει την πόρτα της εξόδου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τιάγκο Γκόμες είναι ο επικρατέστερος, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση επί τούτου, τότε όλα παραμένουν ανοιχτά. Ακούστηκε και το όνομα του Παπάζογλου, όμως, ο Ελλαδίτης διατηρεί κλειστό διετές συμβόλαιο. Είναι κάπου εδώ που δυσκολεύει η περίπτωση του, αφού η αποζημίωση θα είναι πολύ μεγαλύτερη.Η διοίκηση κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τα θέλω του προπονητή. Θα κινηθεί με λογική και θα προσπαθήσει μέσα από τις προσθαφαιρέσεις να μην επιβαρύνει το ταμείο, χωρίς να σημαίνει ότι -αν χρειαστεί- δεν θα … σπάσει ακόμα και τέτοιου είδους συμβόλαια. Πάντα για το καλό του ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα