ΑΠΟΕΛ… do Brasil!

Δεν είναι οι τυπικοί νεοφερμένοι. Την περασμένη περίοδο δεν ευρίσκονταν στο ρόστερ, ούτε ανήκαν στο δυναμικό της ομάδας (όπως π.χ. οι Βουγιαντίν Σάβιτς και Νεόφυτος Μιχαήλ που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί), ωστόσο το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» ήταν οικείο τόσο για τον Λούκας Σόουζα όσο και για τον Λέο Νατέλ.

Ο πρώτος είχε φορέσει τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2020, ο δεύτερος είχε αγωνιστεί στην

ομάδα -υπό μορφή δανεισμού από τη Σάο Πάουλο- την περίοδο 2018/19.

Αυτή η πρώτη θητεία αποδεικνύεται ιδιαίτερα επωφελής και για τους ίδιους και για τους «γαλαζοκίτρινους» -τουλάχιστον στα πρώτα στάδια αυτής της άκρως περίπλοκης για το σύλλογο σεζόν.

Μετά από εννέα αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και ένα παιχνίδι στο κύπελλο δεν υπάρχει ψήγμα αμφιβολίας πως από τις προσθήκες του καλοκαιριού τη μεγαλύτερη συνεισφορά στην πορεία της ομάδας έχουν οι δύο Βραζιλιάνοι.

Ο Σόουζα έχει πιστωθεί ήδη τρία τέρματα, εκ των οποίων αυτά κόντρα σε ΠΑΕΕΚ και Άρη χάρισαν νίκες στον ΑΠΟΕΛ, ενώ κόντρα στην ΑΕΛ πέτυχε το 2-0 που ουσιαστικά «σκότωσε» το παιχνίδι. Στο ίδιο παιχνίδι πιστώθηκε και την εξαιρετική ασίστ στον Κβιλιτάια για το 3-0.

Ο Νατέλ, από την άλλη, έχει σκοράρει μόνον κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά έχει δημιουργήσει ήδη τέσσερα τέρματα για τους συμπαίκτες του (κόντρα σε Απόλλωνα, ΠΑΑΕΚ, Ανόρθωση και ΑΕΛ).

Το πάθος του Σόουζα και η ταχύτητα του Νατέλ έχουν προσφέρει πολύτιμες λύσεις στους «γαλαζοκίτρινους» σε μια άκρως ζόρικη περίοδο. Χάρη σε αυτούς ο ΑΠΟΕΛ του πρώτου τριμήνου είναι, αναντίρρητα, ένας ΑΠΟΕΛ… do Brasil!

Keywords
Τυχαία Θέματα