ΑΠΟΕΛ: Δεν (χ)ωνεύεται…
Μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να μετατραπεί αυτομάτως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, έχασε ο ΑΠΟΕΛ.
Οι γαλαζοκίτρινοι παρά τα πολλά και σημαντικά προβλήματα, ήταν εμφανώς καλύτεροι του Απόλλωνα και το 2-2, τους αδικεί. Τόσο αγωνιστικά, όσο και διαιτητικά, αφού το τέρμα του Σέρινταν λανθασμένα ακυρώθηκε. Εκπληκτικός ο κόσμος, του οποίου αναλογεί μεγάλο μερίδιο απ’ τη σημερινή εικόνα της ομάδας.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τα πολλά και αγωνιστικά προβλήματα
Η άμυνα αποτέλεσε την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας. Υπάρχει βέβαια ελαφρυντικό. Οι απουσίες των Κακά και Αμορίν, αλλά και η αναγκαστική αλλαγή του Λάνινγκ, επηρέασαν τη σωστή λειτουργία. Ο Χριστοφίδης ρίχθηκε στα βαθιά και του ανατέθηκε –υπό τις περιστάσεις- ο δυσκολότερος ρόλος απ’ τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Να αναχαιτίσει –μαζί με τον Καρλάο- την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Έβγαλε φιλότιμο και πάθος, αλλά δεν αρκούσαν αφού «προδόθηκε» από την απειρία. Σε αντίθεση με τον Αρτυματά, ο οποίος πήρε σχεδόν άριστα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αντικατέστησε με το παραπάνω τον Λάνινγκ (τραυματίστηκε) στο χώρο του κέντρου, ενώ ανταποκρίθηκε αρκετά καλά και στο κέντρο της άμυνας.
«Έντονοι» για τη διαιτησίαΤο τέρμα του Σέρινταν, το οποίο λανθασμένα ακυρώθηκε, «ξύπνησε» μνήμες Τσιρείου στους παράγοντες του ΑΠΟΕΛ. Επί τούτου μίλησε στο Sigmalive ο Χαράλαμπος Προύντζος, δηλώσεις τις οποίες θα δημοσιεύσουμε αύριο.Για τη συγκεκριμένη φάση αναφέρθηκε στη διάσκεψη Τύπου και ο κ. Φινκ, εκφράζοντας και αυτός τη δυσαρέσκεια του.Επίσης, οι γαλαζοκίτρινοι διαμαρτύρονται και για άλλες υποδείξεις ή μη του Βασίλη Δημητρίου, οι οποίες λειτούργησαν εναντίον της ομάδας.
Θα βοηθήσει…Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών υποχρεώσεων χαρακτηρίζεται πολύ θετική εξέλιξη. Καταρχάς, θα βοηθήσει την αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών και κυρίως τους Αλωνεύτη και Βινίσιους. Παράλληλα θα δώσει ανάσες ξεκούρασης στην πιο … ταλαιπωρημένη ομάδα του πρωταθλήματος, με τα περισσότερα παιγνίδια στα πόδια της.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Έκοψαν στον αέρα την Αννίτα Πάνια - Τι συνέβη; [video]
- Η μαρτυρία για τον Γιακουμάκη, που συγκλονίζει το πανελλήνιο! [video]
- Τί είδαν οι αστυνομικοί στο βίντεο του Γιακουμάκη
- 7 πράγματα που χρειάζονται τα παιδιά από τους μπαμπάδες
- Daily Mail: Ο Βαρουφάκης νοικιάζει 5.000 ευρώ/βδομάδα τη βίλα στην Αίγινα
- 10.000 ευρώ και συγγνώμη από το Βήμα απαιτεί ο Κατρούγκαλος
- Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων
- Αγρότης καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
- Τι δείχνει το βίντεο Τσούκαλη για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη
- "Η ανοησία δεν είναι ποινικό αδίκημα, η συκοφαντία όμως είναι"
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Sigma Live
- Τι περιέχει το βίντεο-ντοκουμέντο για τον Γιακουμάκη
- «Πλημμύρισε» το Μον-Σαιν-Μισέλ για την «Παλίρροια του αιώνα»
- ΑΠΟΕΛ: Δεν (χ)ωνεύεται…
- Πήρε φόρα η Ατλέτικο Μαδρίτης
- ΑΕΚ: Το θέλει και το δείχνει
- Απόλλων: Με νύχια και με δόντια…
- Σοκ για Λιόν
- Μπαράζ συσκέψεων Τσίπρα για λίστα μεταρρυθμίσεων
- Επίστροφή με γκολ
- Το τρίτο ημίχρονο απο το "Αμμόχωστος" (ΒΙΤΝΕΟ)
- Τελευταία Νέα Sigma Live
- ΑΠΟΕΛ: Δεν (χ)ωνεύεται…
- Αποχώρησε από την ενεργό δράση ο Νας
- Επίστροφή με γκολ
- Υπ. Οικονομικών: Διαβεβαιώσεις για δικαιώματα εργαζομένων ΚΑ
- Δεν αποκλείει διεκδίκηση της προεδρίας το ’18 η Ε. Θεοχάρους
- Σοκ για Λιόν
- Κατηγορίες ΑΚΕΛ-ΠΕΟ για μπλόκο της CYTA στο 4G
- Απόλλων: Με νύχια και με δόντια…
- Έκθεση Delek: Στοιχεία για σχέδιο ανάπτυξης του «Αφροδίτη»
- Μήνυμα Αστέρα κατά του ρατσισμού (ΒΙΝΤΕΟ)
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Τραγικός ΠΑΟΚ, ήττα από τον Πανθρακικό και “γιούχα” από τον κόσμο
- Τρίποντο για τον Πανθρακικό
- Επαναλαμβάνονται οι συνομιλίες Βέρνης - Αθήνας για τις μη δηλωθείσες καταθέσεις Ελλήνων σε ελβετικές τράπεζες
- Απομακρύνονται αμερικανοί στρατιώτες από βάση στην Υεμένη
- Πάπας: «Όποιος επιλέγει την οδό του κακού κλέβει ένα μέρος της ελευθερίας μας»
- Έκανε το κράτος... bullying στους φιλάθλους του Α.Ο. Τρίκαλα
- ΚΚΕ: Επέκταση του μνημονίου η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου
- Βενιζέλος: Αποφάσισε ότι είναι ώρα να φύγει από πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
- ΑΝΕΛ για Βενιζέλο: Καλύτερα να σιωπάς...



