ΑΠΟΕΛ: Χέρτοκ για βοηθός και Κόπενμπεργκ για γυμναστής

Δύο συνεργάτες θα φέρει μαζί του στην Κύπρο και στον ΑΠΟΕΛ ο Μάριο Μπέιν, οι οποίοι θα είναι οι στενοί συνεργάτες του στο τεχνικό επιτελείο των γαλαζοκιτρίνων.

Βοηθός προπονητής θα είναι ο Ντάμιεν Χέρτοκ, ο οποίος ήταν τεχνικός της Φέγενοορντ στην U19 της ολλανδικής ομάδας. Είναι 43 ετών και στο παρελθόν βρέθηκε στην Εξελσιόρ, ενώ από το 2011 βρίσκεται στη Φέγενοορντ, έχοντας σημαντικό ρόλο στις Ακαδημίες της ομάδας.

Ο Χέρτοκ έρχεται τη Δευτέρα στο νησί μας για μόνιμη εγκατάσταση και μαζί του θα έρθει και ο νέος γυμναστής των γαλαζοκιτρίνων o Μπαρτ Κάπενμπεργκ με τους δύο να είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA Pro.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον βοηθό προπονητή Damien Hertog και με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Bart Caubergh.

Είναι και οι δύο κάτοχοι του διπλώματος προπονητικής UEFA PRO.

Η συνεργασία είναι μονοετούς διάρκειας.

Ο Damien Hertog εργαζόταν τα τελευταία 7 χρόνια στην Feyenord ως επικεφαλής του προγράμματος ανάπτυξης των ακαδημιών και την τελευταία χρονιά ως πρώτος προπονητής της ομάδας U19. Είναι γεννημένος στις 03/12/1974 (42 ετών).

Keywords
Τυχαία Θέματα