Πώς θα είναι ο καιρός μέχρι το Σάββατο;

Ασθενής χαµηλή πίεση καλύπτει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη µέχρι το Σάββατο.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηµατιστεί τοπικά αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν

κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα βόρεια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, τα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και αργότερα µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, και τοπικά στα προσήνεµα µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη για να καταστεί αργότερα λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 30 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και τα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο και τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση κατά το τριήµερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα