Αποδοκιμάστηκαν Πιάνιτς και Ουμτιτί ως υπαίτιοι της αποχώρησης Μέσι!

Οπαδοί της Μπαρτσελόνα αποδοκίμασαν τον Ουμτιτί και τον Πιάνιτς επειδή δεν αποχώρησαν και δεν δέχθηκαν μείωση αποδοχών, ώστε να... περισσέψει μπάτζετ στην Μπαρτσελόνα για το συμβόλαιο που ήθελε ο Λιονέλ Μέσι.

Γίνονται κι αυτά, όταν νιώθεις ως οπαδός απογοητυεμένος, πικραμένος και... έωλος, έχοντας τον καλύτερο παίκτη του κόσμου στην ομάδα σου τα τελευταία 17 χρόνια: οπαδοί της Μπαρτσελόνα αποδοκίμασαν πριν από την έναρξη του φιλικού ματς με τη Γιουβέντους τον Μίραλεμ Πιάνιτς και τον Σαμουέλ Ουμτιτί, θεωρώντας τους... συνυπεύθυνους για

την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι!

Γιατί; Διότι ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός (που επέστρεψε από τον δανεισμό του στη Γιουβέντους) και ο Γάλλος στόπερ δεν δέχθηκαν ούτε να πωληθούν, ούτε να μείνουν ελεύθεροι, ούτε μείωση αποδοχών! Δηλαδή, έχουν «αποτυπωθεί» στο μυαλό ορισμένων οπαδών ως παίκτες των οποίων οι αποδοχές θα μπορούσαν να... βοηθήσουν για να καλυφθεί το ποσό που ζητούσε ο Μέσι για να παραμείνει στη Μπαρτεσλόνα.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι στο φιλικό δεν αγωνίζεται ο Κουν Αγουέρο (σημαντικότερη μεταγραφή της Μπάρτσα – ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι), λόγω τραυματισμού σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του καταλανικού συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποδοκιμάστηκαν Πιάνιτς, Ουμτιτί, Μέσι,apodokimastikan pianits, oumtiti, mesi