Από τώρα... πονοκέφαλος Μαρτίνεθ για τους «23» Μουντιαλικούς

Από νωρίς άρχισε ο «πονοκέφαλος» του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Για την ακρίβεια έπτα μήνες πριν κληθεί να αποφασίσει ποιοί παίκτες θα πάρουν την πτήση από το «Ζάβεντεμ» των Βρυξελλών με προορισμό το «Σμεντέρεβο» της Μόσχας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ο Ισπανός προβληματίζεται από τώρα και δεν είναι παράλογο αφού στη δεκαετία που διανύουμε το Βέλγιο αναδεικνύει συνεχώς ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Αζάρ, Λουκάκου, Ντε Μπράιν, Μέρτενς, Φελαϊνί, Κουρτουά και πλέον Τίλεμανς και Αζάρ... τζούνιορ. Οι δύο τελευταίοι έπαιξαν βασικοί στον τελευταίο

αγώνα των προκριματικών εναντίον της Κύπρου (4-0) και μάλιστα ο Τοργκάν Αζάρ ήταν μεταξύ των σκόρερ.

«Ο Τίλεμανς είναι εντυπωσιακά δυνατός. Είναι γρήγορος και παίζει σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Γενικά έχουμε πολλές επιλογές σε όλες τις θέσεις. Θα είναι δύσκολο να διαλέξουμε τους 23 της αποστολής γιατί ήταν πολλοί εκείνοι που συμμετείχαν και συνεισέφεραν, άρα αξίζουν να βρίσκονται στην ομάδα» είπε ο Μαρτινεθ που μόνο τους τελευταίους έξι μήνες έχει καλέσει 32 παίκτες στους «κόκκινους διαβόλους»!

Το Βέλγιο αρχίζει την προετοιμασία του ενόψει Μουντιάλ από τον επόμενο μήνα, με φιλικά εναντίον της Ιαπωνίας και του Μεξικού ενώ αναζητά αντιπάλους από την Αφρική και τη Νότια Αμερική για τον επόμενο Μάρτιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα