«Από εργαζόμενο σε κοινωνική εκδήλωση τα κρούσματα στο Προεδρικό»

 Τα κρούσματα του Προεδρικού, προέκυψαν από εργαζόμενο που είχε παρευρεθεί σε κοινωνική εκδήλωση, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

Μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο, ο κύριος Κούσιος είπε ότι το συγκεκριμένο άτομο φέρεται στη συνέχεια να μετέδωσε τον ιό σε συνάδελφό του, με τον οποίο συνταξίδευε από άλλη πόλη, με προορισμό τη Λευκωσία. Το τρίτο κρούσμα, πρόσθεσε, ήταν στενή επαφή των δύο προηγούμενων.

Ο κύριος Κούσιος ανέφερε ότι το σύνολο

του προσωπικού στο Προεδρικό υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Σημείωσε ότι τα πρώτα αποτελέσματα ήταν αρνητικά και το μεσημέρι αναμένεται να ληφθούν τα αποτελέσματα για μικρό αριθμό ατόμων που υποβλήθηκαν σε εργαστηριακή εξέταση χθες το απόγευμα.

Τόνισε επίσης ότι τα άτομα που είχαν επαφή με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα, έχουν ήδη τεθεί σε αυτοπεριορισμό και με την ολοκλήρωση των επαναληπτικών τεστ και την παρέλευση κάποιων ημερών, θα επανέλθουν στην εργασία τους.

Παράλληλα ,επισήμανε πως προληπτικά σε αυτοπεριορισμό, τέθηκαν και τα άτομα τα οποία ήταν επαφές του υπουργού Γεωργίας ο οποίος διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Ο Κυριάκος Κούσιος διαβεβαίωσε ότι στο Προεδρικό τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Διαβάστε επίσης: Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού σε Υπουργούς και εργαζόμενους του Προεδρικού
 

Keywords
Τυχαία Θέματα