Αντιπαράθεση σε Κωνσταντινούπολη για αστείο με Κριστιάνο Ρονάλτο (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαμάχη ξέσπασε στο δημοτικό συμβούλιο της Κωνσταντινούπολης όταν ένα μέλος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) κατηγόρησε τον δήμο ότι διανέμει ψεύτικες ειδήσεις (fake-news), καθώς δεν κατάλαβε ένα αστείο που έδειχνε τον διάσημο ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο να κρατά υποτίθεται βιβλίο με ομιλία του Μουσταφά Κεμάλ. Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης  Ekrem İmamoğlu απάντησε ότι ο σύμβουλος του AKP είχε χάσει τις ικανότητες του να αστειεύεται

Ουσιαστικά 

σύμβουλος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) Yavuz Selim Tuncer επιτέθηκε σε ανάρτηση  του δήμου όπου έδειχνε μοντάζ του διάσημου ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο. Ενώ η αρχική φωτογραφία έδειχνε στον αθλητή να κρατάει ένα βιβλίο στα ισπανικά, το μοντάζ τον δείχνει να κρατά ένα αντίγραφο του Nutuk, της πιο διάσημη ομιλία του ιδρυτή της Τουρκίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ.

Yakın tarihte Anadolu'nun dört bir yanındaki kütüphanelere yüz binlerce kitap gönderdik. Elbette yeni basımını yaptığımız, özel hazırlanmış "Hatıratlarla Karşılaştırmalı Nutuk" eserini de yanına ekledik.

Fakat bu kadarını biz de beklemiyorduk.

Keywords
Τυχαία Θέματα