Από £2.75 την ώρα σε £400,000 τον χρόνο: Το success story Κύπριου CEO στο ΗΒ

Από μισθό £2.75 την ώρα σε γνωστή αλυσίδα εστιατορίων κατάφερε να γίνει CEO και να πληρώνεται £400,000 τον χρόνο. Ο λόγος για τον Κύπριο Πάνο Χρίστου, ο οποίος με τη σκληρή δουλειά του έγινε το αφεντικό των εστιατορίων Pret A Manger στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο 45χρονος Πάνος Χρίστου προέρχεται από μια οικογένεια βιοπαλαιστών, οι οποίοι προσπαθούσαν να τα βγάλουν πέρα στο απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον του Λονδίνου.  

Στα 16 του χρόνια εγκατέλειψε το σχολείο για να δουλέψει χαμηλόμισθος σε γνωστή αλυσίδα εστιατορίων. Όμως,

η ζωή του άλλαξε όταν μπήκε στην οικογένεια του Pret, αφού με τη σκληρή του δουλειά ανελίχθηκε γρήγορα στη θέση του CEO.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο επιτυχημένος Κύπριος έκανε τρεις αυξήσεις στους μισθούς των υπαλλήλων του μέσα σε ένα χρόνο.

Σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «η πρώτη μου δουλειά, στα 14 15, ήταν διανομή φυλλαδίων από πόρτα σε πόρτα. Έπλενα το αυτοκίνητο του πατέρα μου κάθε Κυριακή και με πλήρωνε μία δύο λίρες, αλλά έβγαζα περισσότερα από τα ψιλά που έβρισκα πίσω στα καθίσματα».

Συνέχισε τονίζοντας ότι «οι γονείς μου δεν ήταν χαρούμενοι με την επιλογή να φύγω από το σχολείο στα 16 μου. Αλλά τώρα είναι ικανοποιημένοι».

Ο 45χρονος Κύπριος είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Πληρώνεται με μισθό £400,000 τον χρόνο.

Διαβάστε επίσης: Αύξηση των χρεών πολιτών από πιστωτικές κάρτες στα κατεχόμενα

Keywords
Τυχαία Θέματα