«Πήγα να δώσω το χέρι στον Ουάρντα και με άρπαξε. Ίσως δεν έπρεπε να...»

Για το επεισόδιο που δημιουργήθηκε με τον Αμρ Ουάρντα στο ντέρμπι της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα τοποθετήθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Τσέντομιρ Γιανέβσκι.

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Θέλαμε να κερδίσουμε και για τον κόσμο μας και για να κρατήσουμε το αήττητο. Στην πρώτη ευκαιρία δεχθήκαμε γκολ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε γκολ κάποιες ευκαιρίες. Ο Απόλλωνας εκμεταλλεύτηκε τις αντεπιθέσεις. Προσπαθήσαμε

μέχρι τέλους, για να βάλουμε ένα γκολ και να μπούμε στο παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε, δεχθήκαμε ένα γκολ, δεν σκοράραμε. Από το Σεπτέμβριο μέχρι τώρα οι παίκτες μου ήταν ανταγωνιστικοί. Δεν έχω παράπονο.

Πριν έρθω εδώ, ήξερα ότι η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα. Είχαμε δύο στόχους, δεν τα καταφέραμε στο πρωτάθλημα, είμαστε όμως στο δεύτερο στόχο, στο Κύπελλο. Δεν εκπλαγήκαμε από τον τρόπο που έπαιξε ο Απόλλωνας. Έχει καλούς παίκτες και είναι ομάδα με καλή οργάνωση.

Ο Ουάρντα είναι ένας από τους καλύτερους. Είναι κρίμα να δημιουργούνται τέτοια στο γήπεδο. Πήγα να του δώσω το χέρι και με άρπαξε. Ίσως δεν έπρεπε να αντιδράσω και εγώ. Συγγνώμη και για τη δική μου αντίδραση.

Είναι κρίμα που δεν θα είμαστε στην 6άδα. Είμαστε επαγγελματίες, θα δώσουμε όλα τα παιχνίδια με στόχο τη νίκη. Στόχος μας να έχουμε καλή απόδοση για να έχουμε καλή απόδοση και στο Κύπελλο. Στόχος μας η πρωτιά και στο β' γκρουπ», δήλωσε ο Σκοπιανός τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πήγα, Ουάρντα, Ίσως,piga, ouarnta, isos