«Άλλο τι πιστεύω εγώ, άλλο τι θα κάνει η διοίκηση. Ξέρει τι θέλω εγώ».

Το εγκώμιο της Νέας Σαλαμίνας έπλεξε στη συνέντευξη Τύπου μετά το εντός έδρας 3-0 του ΑΠΟΕΛ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος αφιέρωσε την επιτυχία στον άτυχο Χρίστο Γουίλερ.

«Συγχαρητήρια στην Σαλαμίνα, όχι μόνο για σήμερα αλλά για την πορεία μέχρι στιγμής. Πουρσαϊτίδης και Μάκης έκαναν πολύ καλή δουλειά, έπρεπε να ήταν εξάδα. Ό,τι καλύτερο στην συνέχεια.

Για τον αγώνα, είχαμε αρκετές αλλαγές. Παίκτες που ήταν εκτός αρκετό καιρό, είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση τους. Αρκετά καλά στοιχεία είχαμε, έγινε εύκολο για

εμάς μετά την αποβολή. Είχε κούραση ο αντίπαλος, αν και δεν παράτησαν τον αγώνα. Συγχαρητήρια και στον κόσμο που ήταν σήμερα δίπλα μας. Να στηρίξουν την ομάδα στα πλέι οφ. Είναι η τελική ευθεία που θα παιχτούν τα πάντα. Ελπίζω να μην έχουμε τραυματισμούς και θα είμαστε καλά στη συνέχεια.

Θέλαμε πάρα πολύ τον αγώνα σήμερα. Αφιερώνουμε τη νίκη στον Γουίλερ, ο οποίος είναι δυνατός και θα ξεπεράσει το πρόβλημά του. Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα να τον κρατήσει με νέο συμβόλαιο. Είναι διεθνής και είναι χαρά μας αν μείνει κοντά μας. Άλλο τι πιστεύω εγώ και άλλο τι θα κάνει η διοίκηση. Ξέρει η διοίκηση τι θέλω εγώ.

Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Έχουμε ένα μαραθώνιο, είναι δύσκολο να είμαστε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης. Να βλέπουμε τα θετικά και να βελτιωνόμαστε μέσα από τα λάθη μας. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα.

Σημαντικό, πάντα το επόμενο παιχνίδι. Το βλέπουμε σαν τελικό το παιχνίδι με την Ομόνοια. Δίκαια είναι όλες οι ομάδες στην εξάδα. Ένταση και τύχη σημαντικά στοιχεία για το τίτλο. Κάθε παίκτης θέλω να ξέρει τι να κάνει στο γήπεδο και αν γίνεται έτσι, θα μου δίνουν λύσεις σε πολλές θέσεις.

Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει ο Μπεν, ελπίζω σύντομα», δήλωσε ο Σέρβος προπονητής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άλλο, Ξέρει,allo, xerei