Απλησίαστο το ποσό που ζητάει για Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει την αναζήτηση τερματοφύλακα και η περίπτωση του Νταβίδ ντε Χέα παραμένει στο προσκήνιο, ωστόσο τα ποσά που αρχικά ζητάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθιστούν αδύνατο το όποιο deal.



Τα πλάνα τους για την επόμενη χρονιά «καταστρώνουν» στην Ρεάλ Μαδρίτης και μεταξύ των προτεραιοτήτων είναι η αντικατάσταση του Κέιλορ Νάβας κάτω από τα γκολπόστ. Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων με τον Κεπά της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «κάδρο» επανέρχεται η περίπτωση του Νταβίδ ντε Χέα.

Ο

κίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ευρώπης διαρκώς τα τέσσερα τελευταία χρόνια, αλλά η περίπτωσή του παρουσιάζει σημαντικές δυσκολίες. Αυτές δεν είναι άλλες από τις υπερβολικές απαιτήσεις των «κόκκινων διαβόλων» οι οποίες σύμφωνα με την Sport ξεκινούν από τα 130 εκατομμύρια ευρώ.

Βέβαια, ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει το ποσό αυτό και φέρεται έτοιμος να προτείνει στον Ντε Χέα να μην υπογράψει ανανέωση συμβολαίου (εκπνέει το 2019) ως μέτρο πίεσης. Αν το ενδεχόμενο αυτό δεν ευδοκιμήσει, εναλλακτική επιλογή είναι ο Τιμπό Κουρτουά της Τσέλσι που εξακολουθεί να επιθυμεί επιστροφή στην Μαδρίτη για οικογενειακούς λόγους.

Keywords
Τυχαία Θέματα