Απάντηση Καραγιάννη για εμβόλια: Παίρνουμε το μερίδιο που μας αναλογεί

Ο αριθμός των κρουσμάτων είναι υψηλότερος απ΄ ότι αναμέναμε και η σκέψη είναι πώς να διαχειριστούμε την κατάσταση, ανέφερε ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι». 

Κληθείς να σχολιάσει αναφορές Επιστημόνων σε δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» που σημειώνουν πως κάνουμε τεστ αντί εμβόλια, ο Δρ. Καραγιάννης σημείωσε πως η Κύπρος λαμβάνει το μερίδιο εμβολίων που

της αναλογεί, από τη συλλογική παραγγελία που έκανε η ΕΕ. 

 Επιπλέον, σχολιάζοντας την αναφορά του Δρ. Τσιούτη ο οποίος είπε πως πρέπει «να σταματήσει επιτέλους η συζήτηση περί εργαστηριακού ελέγχου όλου του πληθυσμού, είναι υπερβολικό, ασύμφορο, καταστροφικό και δεν αντικαθιστά τα απλά μέτρα που είναι σαφώς πιο αποδοτικά και δεν δημιουργούν ψευδές αίσθημα ασφάλειας», σημείωσε πως με τον αριθμό των τεστ που γίνονται αυτή τη στιγμή κάνουμε την επιτήρηση που πρέπει να γίνεται. 

Κληθείς να σχολιάσει εάν αλλάζει το πλάνο της αποκλιμάκωσης εξαιτίας των αυξημένων κρουσμάτων, ανέφερε πως δεν θεωρεί ότι πρέπει να εκτροχιαστεί το πλάνο. 

Μέχρι τις 16 Μαρτίου θα έχουμε μια πιο σαφή εικόνα, εάν έχουμε ακόμη ανοδική πορεία και μάλιστα σημαντική, τότε θα πρέπει να γίνουν δεύτερες σκέψεις. 

Διαβάστε επίσης 

Λεμεσός: Μεγάλες αλυσίδες κυρίως από σχολεία–«Πάνε στο σχολείο με συμπτώματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα