Πρώην Διευθυντής CIA: «Nτρέπομαι που είμαι λευκός άντρας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην διευθυντής της CIA  Τζον Μπρέναν, που είναι τώρα συνεργάτης του MSNBC, δήλωσε στο πλαίσιο συζήτησης για την ταραχή στο Καπιτώλιο της 6ης Ιανουαρίου, «Ντρέπομαι όλο και περισσότερο να είμαι λευκός άντρας αυτές τις μέρες, υπό το φως των όσων λένε οι άλλοι λευκοί»

Το σχόλιο προκάλεσε ένα χαμόγελο  από την παρουσιάστρια Νικόλ Γουάλας, η οποία  παρότρυνε τον Μπρέναν να δηλώσει ότι οι Ρεπουμπλικάνοι δεν ενδιαφέρονται για τη ζωή των αστυνομικών.

«Απλώς

δείχνει ότι με πολύ λίγες εξαιρέσεις - όπως οι Mitt Romney, Liz Cheney, Adam Kinzinger - υπάρχουν τόσο λίγοι Ρεπουμπλικάνοι στο Κογκρέσο που εκτιμούν την αλήθεια, την ειλικρίνεια και την ακεραιότητα", δήλωσε ο Μπρέναν. «Και έτσι θα συνεχίσουν να χειραγωγούν ψυχολογικά τη χώρα με τον τρόπο που έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ».

Τα σχόλια του Μπρέναν για την ειλικρίνεια, την ψυχολογική χειραγώγιση (gaslighting)  και φάνηκαν ειρωνικά σε πολλούς χρήστες του διαδικτύου , υπό το φως της τεκμηριωμένης ιστορίας ψέματος του στο Κογκρέσο. Είπε ψέματα σε μια επιτροπή του Σώματος σχετικά με τον φάκελο του Steele και τη χρήση του στη συνωμοσία Russiagate εναντίον του πρώην προέδρου Τραμπ. Και είπε ψέματα για την κατασκοπεία της CIA στα μέλη της Επιτροπής Πληροφοριών της Γερουσίας.

Things John Brennan shouldn't be ashamed of:

Keywords
Τυχαία Θέματα