Μαρί Ελένη: Στο εδώλιο 5 γι'απαγωγή-Στις λίστες Interpol ο πατέρας

Ενώπιον Δικαιοσύνης θα εμφανιστούν πέντε πρόσωπα, ανάμεσά τους 3 Ελληνοκύπριοι, 1 από τρίτη χώρα και μια Ολλανδή, αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής της 4χρονης, τότε, Μαρί Ελένης.

Η υπόθεση της απαγωγής της μικρής από τον πατέρα της είχε συγκλονίσει τον Οκτώβριο του 2017 ολόκληρο το παγκύπριο. Όπως αναφέρει, λοιπόν, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Πολίτης, ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας θα βρεθούν τα πέντε αυτά πρόσωπα, τα οποία αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν συνωμοσία για διάπραξη πλημμελήματος, απαγωγή και συνωμοσία για απαγωγή.

Εδώ, το χρονικό

της απαγωγής και του επαναπατρισμού της μικρής Μαρί – Ελένης όπως το κατέγραψε το SigmaLive.

Οι πέντε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρονται να ήταν συνεργοί του πατέρα της 4χρονης, ο οποίος ήταν αυτός που διέπραξε την απαγωγή της μικρής από το νηπιαγωγείο στο οποίο φοιτούσε.

Όπως συμπληρώνει το δημοσίευμα, ο πατέρας δεν βρίσκεται ανάμεσα στους κατηγορούμενους και θα δικαστεί στην Νορβηγία, όπου και είχε μεταφέρει το παιδί μετά την απαγωγή. Εν τω μεταξύ, ο 50χρονος σήμερα φιγουράρει στις λίστες των καταζητούμενων της Interpol και βρίσκεται στην κατηγορία που φέρει κόκκινη σήμανση και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πρόσωπα που καταζητεί η χώρα μας.

Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα, σύμφωνα με την Interpol, που αφορούν συνωμοσία για διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία για διάπραξη πλημμελήματος, απαγωγή από νόμιμη κηδεμονία, απαγωγή κοριτσιού κάτω των 16 ετών και επίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα