Πέννυ Φοινίρη και Παναγιώτης Κυριάκου παρουσιάζουν τις Ecobags

Ήταν μια τυπική μέρα σαν όλες τις άλλες και εκεί που έκανα scroll down στα social media, με έκδηλη τη βαριεστημάρα της καθημερινότητας στο πρόσωπο μου, πήρε το μάτι μου δυο αναρτήσεις από δύο υπεραγαπημένους ηθοποιούς την Πέννυ Φοινίρη και τον Παναγιώτη Κυριάκου!

Οι δυο αγαπημένοι ηθοποιοί βρήκαν μια νέα αγαπημένη οικολογική συνήθεια που αμέσως μου κίνησε το ενδιαφέρον και αποφάσισα να μάθω και εγώ περισσότερα για τις Ecobags

by Lordos Plastics.

Οι Ecobags by Lordos Plastics είναι από 80% ανακυκλωμένα υλικά, μειώνοντας έτσι την επιβάρυνση προς το περιβάλλον, αφού αξιοποιούν σε μέγιστο βαθμό τα ανακυκλωμένα υλικά και διασφαλίζουν έτσι την προστασία του περιβάλλοντος. Ξέχασα να σας πω ότι ανακυκλώνονται και οι ίδιες.

Οι σκυβαλοσακούλες Ecobags by Lordos Plastics είναι αποκλειστικά κυπριακό προϊόν. Παράγονται στις εγκαταστάσεις της Lordos Plastics στη Λεμεσό και είναι αποτέλεσμα έρευνας και εξέλιξης από τα εργαστήρια της, με προτεραιότητα το περιβάλλον και την ευκολία χρήσης τους.

Υπάρχουν σε τρία διαφορετικά είδη και χρώματα για να τις ξεχωρίζεις με ευκολία, οι καφέ για την κουζίνα, οι μπλε για γενική χρήση και οι λαδί για τον κήπο. Βέβαια αν είσαι από αυτούς τους τύπους που το γραφείο για σένα είναι δεύτερο σπίτι και ο κάλαθος σου είναι μεγαλύτερος από τα συνηθισμένα οι καφέ σου ταιριάζουν γάντι. Απόδειξη …. και η φωτογραφία της Πέννυ!

Έτσι την επόμενη φορά που θα βρεθείς μπροστά από το ράφι της υπεραγοράς, με την επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα παραμάσχαλα, για τα ψώνια της ημέρας, σκέψου δυο φορές οικολογικά και επέλεξε τις νέες Ecobags by Lordos Plastics!

Keywords
Τυχαία Θέματα