Αντσελότι: «Δεν θα επιστρέψω στην Τσέλσι»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης Κάρλο Αντσελότι ευχήθηκε στον Φρανκ Λάμπαρντ να τα πάει καλά ως προπονητής της πρώην ομάδας του Τσέλσι, και απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα της Premier League, μιλώντας σήμερα (11/4) στους δημοσιογράφους ενόψει του πρώτου προημιτελικού αγώνα του Champions League ανάμεσα στις δύο ομάδες.

• Deal με τον Ολυμπιακό

μέχρι το 2025!

Ο Αντσελότι, ο οποίος οδήγησε την Τσέλσι στην κατάκτηση της Premier League και του Κυπέλλου Αγγλίας το 2009-10, θα αντιμετωπίσει αύριο (12/4) τον πρώην παίκτη του Φρανκ Λάμπαρντ στο «Μπερναμπέου», αφού ο Άγγλος διορίστηκε προσωρινός προπονητής της Τσέλσι.

• Το πρόγραμμα των playoffs μέχρι το τέλος!

Η Τσέλσι έχει υποχωρήσει στην 11η θέση στην Premier League μετά από μια σειρά κακών αποτελεσμάτων και έχει επίσης αποκλειστεί από το Κύπελλο Αγγλίας και το Λιγκ Καπ, παρά το γεγονός ότι ξόδεψε σχεδόν 300 εκατομμύρια λίρες για νέους παίκτες τον Ιανουάριο.

Το Champions League είναι η τελευταία ευκαιρία του αγγλικού συλλόγου για ένα τρόπαιο αυτή τη σεζόν.

«Αισθάνομαι λυπημένος κοιτάζοντας τη θέση της Τσέλσι στον πίνακα. Έχω μια φανταστική ανάμνηση από αυτόν τον σύλλογο, από τους ανθρώπους που εργάζονται ακόμα εκεί. Είμαι υποστηρικτής της Τσέλσι, γιατί πέρασα δύο χρόνια εκεί», είπε ο Αντσελότι

«Θα επιστρέψω ως προπονητής; Όχι, ελπίζω ο Λάμπαρντ να μπορέσει να κάνει φανταστική δουλειά μαζί τους. Ο Λάμπαρντ ήταν ένας σπουδαίος παίκτης που προπονούσα για δύο χρόνια. Ξέρει καλά τέτοιου είδους παιχνίδια και πώς να προετοιμάσει την ομάδα του.  Έχω 20 χρόνια εμπειρίας, αλλά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό που πρόκειται να συμβεί στο παιχνίδι. Είναι ένας φανταστικός, εξαιρετικός επαγγελματίας. Έχει επιστρέψει μια εβδομάδα, αλλά θα τα πάει καλά όσο θα είναι στην Τσέλσι

Παρά την κακή πορεία της Τσέλσι, ο Αντσελότι προέτρεψε την ομάδα του να είναι επιφυλακτική με τον αγγλικό σύλλογο, ο οποίος αντιμετώπισε τη Ρεάλ στα νοκ-άουτ τις τελευταίες δύο σεζόν του Champions League και την κέρδισε δύο φορές σε τέσσερα παιχνίδια.

«Υποφέραμε πολύ πέρυσι», είπε ο Ιταλός προπονητής. «Πρέπει να σεβαστούμε την ομάδα και τον σύλλογο, έχουν πολύ καλούς παίκτες και ακόμα κι αν δεν είναι σε καλή στιγμή έχουν μεγάλο κίνητρο και θα βγάλουν το καλύτερο. Είναι μια ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου. Η δική μας ομάδα είναι ενθουσιασμένη και έχει κίνητρο να επιστρέψει στο Champions League και να ζήσει μια ακόμα μαγική βραδιά στο Μπερναμπέου. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι παίζουμε το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας.» 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντσελότι, Δεν, Τσέλσι,antseloti, den, tselsi