Αντσελότι: "Μόνο στη Μίλαν θα επέστρεφα"

O Κάρλο Αντσελότι έχει φύγει εδώ και έξι χρόνια από τη Μίλαν αλλά δεν ξεχνά τους "ροσονέρι". Δείτε τι δήλωσε για την πρώην ομάδα του καθώς επίσης και για τις Ρεάλ και... εθνική Ιταλίας.

Το καλοκαίρι του 2009 ο Κάρλο Αντσελότι αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν μετά από οκτώ χρόνια συνεχούς παρουσίας σε αυτήν (είχε φορέσει και ως παίκτης τη φανέλα της για πέντε χρόνια) όμως η αγάπη του για τους Μιλανέζους είναι αδιαμφισβήτητη.Ο Ιταλός

τεχνικός εξακολουθεί να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους "ροσονέρι" ενώ σε ερώτηση που δέχτηκε σε συνέντευξή του στο "Canale 5" για το αν θα επέστρεφε ποτέ σε αυτούς, δήλωσε χαρακτηριστικά:"Εγώ να γυρίσω πίσω στη Μίλαν; Φυσικά, είναι το μοναδικό μέρος στο οποίο θα επέστρεφα". Όσον αφορά δε στο σενάριο να αναλάβει την εθνική Ιταλίας, δεν φάνηκε το ίδιο θετικός λέγοντας:"Αυτή τη στιγμή δεν φαντάζει πιθανό, μου αρέσει αυτό που κάνω τώρα. Το να είμαι δηλαδή κάθε ημέρα σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο και να κάνω προπονήσεις".Ο Κάρλο Αντσελότι και οι παίκτες του έζησαν μεγάλες στιγμές μετά την κατάκτηση του Champions League το 2007 στην Αθήνα, που ήταν το έβδομο τρόπαιο των "ροσονέρι" στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της "Γηραιάς Ηπείρου".Φυσικά από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να μην γίνει ερώτηση και για τη νυν ομάδα του, τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον "Καρλέτο" να αναφέρεται στην ήττα στο Clasico αλλά και την αισιοδοξία που έχει ενόψει της συνέχειας:"Η ήττα από τη Μπαρτσελόνα ήταν σκληρή όμως έχω και όμορφα συναισθήματα επειδή οι παίκτες έπαιξαν όπως κα πριν λίγο καιρό, είχαν την απόδοση που όλοι θέλουμε από αυτούς.Αυτό θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε περισσότερα στο μέλλον", κατέληξε ο 55χρονος τεχνικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα