AΠΟΕΛ: Κατάθεση ψυχής!

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και απο τη στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ βλέπει την πλάτη του πρωτοπόρου Απόλλων, τα πράγματα είναι απλά για τους ποδοσφαιριστές του κ Φίνκ. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια και αναλύσεις.

Μέχρι το τέλος θα πρέπει οι 'γαλαζοκίτρινοι'' παίκτες να καταθέσουν ψυχή στο γήπεδο. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε και στο πρόσφατο παρελθόν όταν είναι αποφασισμένος για κάτι, ότι βρίσκει τον τρόπο να το πετυχαίνει. Τα παραδείγματα είναι πολλά τόσο στην Κύπρο

και στα ευρωπαϊκα παιχνίδια. Ο αυριανός αγώνας με την ΑΕΚ στο Γ.Σ.Ζ θα είναι για τον ΑΠΟΕΛ , σαν ένας μεγάλος τελικός, μέχρι τον επόμενο. Η αποστολή θα είναι δύσκολη απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε με τον καλύτερο τρόπο την ποιότητα της , μέχρι τώρα. Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να επαναλάβει αυτό που έπραξε στον Ά γύρο όταν επικράτησε της ΑΕΚ με 2-0.

Τότε το παιχνίδι το ''καθάρισε'' ο Γκουστάβο Μαντούκα και τώρα θα πρέπει να βρεθούν άλλοι που θα οδηγήσουν τον ΑΠΟΕΛ σε μια σπουδαία νίκη. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια για το παραμικρό πισωγύρισμα. Διότι αν η διαφορά αυξηθεί περισσότερο , τότε τα δεδομένα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα. Ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να παίξει με καρδιά πρωταθλητή και να πάρει το ζητούμενο με πάθος και αποφασιστικότητα.

Τα σπουδαία αύριο στο Γ.Σ.Ζ . Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να δείξει το πόσο θέλει τον τρίτο σερι τίτλο...

Keywords
Τυχαία Θέματα